VRS20v kuvakilpailun pääpalkinto Janne Sandbergille

Kuvassa oikealla kuvakilpailun voittaja Janne Sandberg ja vasemmalla pääpalkinnon luovuttanut Seppo Tötterström Geotrimiltä.

Voittanut kuva ilmentää hauskasti mittasuhteita

VRS20v-kuvakilpailun “Tallenna VRS-hetkesi” -pääpalkinnon voitti kartoittaja Janne Sandberg Hämeenlinnasta kuvalla “Mittasuhteita”. Päävoitto – Skymax-kaukoputki – luovutettiin voittajalle 10.12.2020 Geotrimin tiloissa kakkukahvien kera. Voitosta ilahtuneen Jannen mukaan palkinto oli mieluinen ja tulee käyttöön heti.

Onnea voittajalle!

“Mittasuhteita”. Kuvaaja Janne Sandberg: ”Lähtöpisteiden mittausta Hämeenlinnan Kantolassa. Kuvasta syntyikin hieno otos, joka sai kuvaavan nimen “Mittasuhteita”. Muraalin on maalannut australialainen taiteilija Guido van Helten. Korkeutta hulppeat 56 metriä. Jyhkeiden siilojen katveessakin R10 pelitti moitteetta ja tarkasti kuten aina…”

Raatia kuvassa miellytti kuvaajan kekseliäs ja leikkisä kuvakulma, jonka ansiosta maalauksen käsi näyttää näppäilevän maastotallentimen näppäimistöä.  Kuva on monitasoinen, oivalta ja tarinallinen ja kuvasta voi aistia kuvaushetken hykerryttävän tunnelman.

VRS-kuvakilpailuun saapui määräaikaan mennessä kerrassaan mahtavia mittauskuvia erilaisista kohteista ja mittaustilanteista… upeita maisemia, haastavia ympäristöjä, oivaltavia ideoita, hauskoja kommelluksia ja kiehtovia mittausprojekteja…  monessa kuvassa oli mukana myös kiinnostava selostus kuvan taustoista. Julkaisemme kuvia ja tarinoita sivuillamme ja aineistossamme muidenkin iloksi. Kiitämme kaikkia osallistujia ja kuvaajia ja olemme aivan otettuja kaikista saapuneista kuvista. Iso kiitos kaikille osallistujille. 

Kuvakilpailun satoa voit katsella täältä

Koronan vuoksi emme valitettavasti voineet järjestää VRS-päivää tänä vuonna. Se siirtyy ensi vuodelle ja kuvakilpailun Yleisön suosikki -äänestys ja voiton luovutus on päätetty siirtää tulevan VRS-päivän yhteyteen. 

Vastaa