Varmista oman ja mittaustiimisi ammattitaito ja tuottavuus.
Järjestämme monipuolisia koulutuksia, joiden avulla saatte täyden hyödyn laitteiden ominaisuuksista ja ohjelmistoista.

Laitekoulutus

Laitetoimituksen yhteydessä annamme käyttöopastuksen henkilökohtaisesti tai ryhmille.

 

Täsmäkoulutus

Tarvittaessa asiakkaalle järjestetään räätälöityä koulutusta asiakkaan erityistarpeiden ja sovellusalueiden mukaisesti. Osallistujien määrä voi vaihdella yhdestä useisiin kymmeniin.

Käyttäjäpäivät

Kerran vuodessa järjestettävät käyttäjäpäivämme on legendaarinen perinne, joka yhdistää tehokkaan koulutuksen ja käyttäjien verkostoitumisen ja tarjoaa osallistujille suuntaviivoja tulevaisuuden laite- ja ohjelmistokehityksen hyödyntämiseen. 

 

Sertifioidut kouluttajat

Pätevät Trimblen sertifioimat kouluttajamme omaavat korkean tason osaamisen ja perehtyneisyyden Trimblen laitetekniikoihin ja järjestelmiin. Sertifiointi on todistus erinomaisesta asiantuntemuksestamme ja merkitsee sitä, että saat parhaan mahdollisen osaamisen laitteiden hallintaan ja alan uusimpiin teknologioihin.

 

Trimble Community

Trimble tarjoaa laajoja tietopaketteja englanniksi omatoimisille opiskelijoille.
Trimble Community

 

Geotrimin Verkkokoulutusalusta

Tarjolla on suomenkielistä omatoimiseen opiskeluun tuottamaamme materiaalia. 

 

Tutustu koulutustilaan Vantaalla:

Verkkokoulutusalusta

 

Verkkokoulutusalusta tarjoaa laite- ja ohjelmistokäyttäjille konkreettista apua ja hyödyllistä tietoa päivittäisen mittaustyön tueksi.

 

Alusta sisältää erilaisia kursseja ja oppimispolkuja omatoimiseen opiskeluun. Käyttäjä voi edetä sivulla omaan tahtiin, tarkistaa osaamistaan ja edetä alkeista vaativiin koulutusosioihin.

 

Saatavilla on oppimismateriaaleja, mm. Trimblen takymetrien ja GNSS-järjestelmien ja niihin liittyvien ohjelmistojen käyttäjille.

 

Ilmoittautuminen koulutuksiin: https://tuki.geotrim.fi. Tarkista ennen ilmoittautumista mahdolliset Käyttöturva-, GT-Tuki tai ohjelmiston ylläpitosopimukset, joita yrityksellesi on tehty. 

Koulutuswebinaareja

Trimble Access – ja Trimble Business Center -webinaarit on saatavissa myös tallenteina. Lisätietoja tuen yhteyshenkilöiltä.

KOULUTUS: TRIMBLE GEOSPATIAL -JÄRJESTELMÄT

Kari Immonen
Tuki- ja koulutuspäällikkö

0207 510 634
kari.immonen (at) geotrim.fi

Ulf Fransman
Tekninen asiantuntija

0207 510 643
ulf.fransman (at) geotrim.fi

Tapio Kärkkäinen
Tekninen asiantuntija

0207 510 602
tapio.karkkainen (at) geotrim.fi