Katso tulossa olevat maksuttomat koulutuswebinaarit tapahtumien sivuilta

Koulutus

Pätevät Trimblen sertifioimat kouluttajamme omaavat korkean tason osaamisen ja perehtyneisyyden Trimblen laitetekniikoihin ja järjestelmiin. Sertifiointi on todistus erinomaisesta asiantuntemuksestamme ja merkitsee sitä, että saat parhaan mahdollisen osaamisen laitteiden hallintaan ja alan uusimpiin teknologioihin.

Laitekoulutus

Laitetoimituksen yhteydessä annamme käyttöopastuksen henkilökohtaisesti tai ryhmille.

Täsmäkoulutus

Tarvittaessa asiakkaalle järjestetään räätälöityä koulutusta asiakkaan erityistarpeiden ja sovellusalueiden mukaisesti. Osallistujien määrä voi vaihdella yhdestä useisiin kymmeniin.

Käyttäjäpäivät

Kerran vuodessa järjestettävät käyttäjäpäivämme ovat jo legendaarinen perinne, joka yhdistää tehokkaan koulutuksen ja käyttäjien verkostoitumisen, sekä tarjoaa osallistujille suuntaviivoja tulevaisuuden laite- ja ohjelmistokehityksen hyödyntämiseen. Odotettu tapahtuma kokoaa vuosittain 250-300 kävijää.

Sertifioitu koulutus

Sertifioitu koulutus on Trimblen valvomaa mittaajan koulutusta, josta saa suorituksen päätteeksi Trimblen myöntämän todistuksen. Koulutuksen läpikäynyt henkilö osaa todistettavasti käyttää Trimblen laitteita oikealla ja tuottavalla tavalla. Sertifioidut työntekijät ovat erinomainen meriitti yritykselle tilanteessa kuin tilanteessa.

Trimble Knowledge Network

Trimble tarjoaa laajoja tietopaketteja englanniksi omatoimisille opiskelijoille.
Trimble Knowledge Network

Tarjoamme tilat ja tekniikan koulutukseen

Korkeatasoisen opetuksen lisäksi Geotrimillä on tarjota nykyaikaiset tilat ja tekniikka koulutusten järjestämiseksi. Tervetuloa koulutukseen!

Koulutus

Kari Immonen
Tuki- ja koulutuspäällikkö

0207 510 634
040 0249 130
kari.immonen (at) geotrim.fi

Ulf Fransman
Tekninen asiantuntija

0207 510 643
040 7663 000
ulf.fransman (at) geotrim.fi

Tapio Kärkkäinen
Tekninen asiantuntija

0207 510 602
040 1621 030
tapio.karkkainen (at) geotrim.fi