Päämiehet

Trimble Navigation Limited

Vuonna 1978 perustettu Trimble on johtava edistyksellisten, tuottavuutta lisäävien sijaintiin liittyvien ratkaisujen tuotekehittäjä ja valmistaja. Trimblen laaja valikoima paikannusteknologioita − kuten GPS, laser, optiset ja inertiaaliset teknologiat – integroituvat sovellusohjelmiin, langattomaan kommunikointiin ja palveluihin. Tuotteiden käyttäjät voivat kerätä, hallita ja analysoida monimutkaista tietoa nopeammin ja helpommin. Trimblen tuotteet ovat käytössä useilla aloilla, mm. maanmittauksessa, rakentamisessa, julkishallinnossa, infrassa ja omaisuuden hallinnassa. Trimblen yli 1000 patenttia luovat merkittävän perustavan maailman laajimmalle paikannusratkaisujen tuotevalikoimalle. Monet Trimblen innovatiivisista keksinnöistä ovat olleet alalla vallankumouksellisia, mm. reaaliaikainen RTK. Pääkonttori sijaitsee Kaliforniassa, Sunnyvalessa. Vuonna 2019 Trimblen liikevaihto oli 3,27 miljardia dollaria. Trimblen osake on listattu teknologiapörssi NASDAQissa Yhdysvalloissa.

Geotrim Oy on Trimblen valtuuttama maahantuoja Suomessa.

www.trimble.com
Trimble Inc., 935 Stewart Drive, Sunnyvale, California 94085 

Spectra Precision

Spectra Precision on maailmanlaajuisesti tunnettu rakennusmittauslasereiden valmistaja, jonka valikoimaan kuuluvat mm. etäisyysmittarit, piste-, viiva-, taso-, linjaus- ja maanrakennuslaserit sekä laser- ja konevastaanottimet, putkiasennuslaserit sekä lasertarvikkeet.

Spectran toiminnan juuret ulottuvat vuoteen 1965, jolloin Spectra Physics valmisti maailman ensimmäisen rakennuslaserin. Siitä lähtien arvostettu ja palkittu tuotekehittäjä on tuonut ensimmäisenä markkinoille monia alan merkittävimpiä innovaatioita ja lasermittauksen teknologioita aina pyörivästä laserista elektroniseen mittaukseen. Tänä päivänä Spectra Precision on ammattilaisten joukossa maailman tunnetuin lasermerkki.

Spectra on osa Precisional LLC:tä.

https://www.precisional.com/

GeoSLAM

GeoSLAM on eglantilainen yritys, joka kehittää monitasoisten 3D-ympäristöjen mittaus- ja kartoitusratkaisuja. Toisin kuin perinteiset laserkeilaimet, jotka ovat paikallaan keilauksen aikana, GeoSLAMIN kehittämät käsiskannerit on kehitetty liikkuvaan työskentelyyn. GeoSLAM on perustettu 2012, yrityksen taustalla on CSIRO ja 3D Laser Mapping. Geotrim maahantuo, myy ja markkinoi GeoSLAMin ZEB-REVO-käsiskanneria.

GeoSLAM: http://geoslam.com/company/
GeoSLAM Ltd., Innovation House, Mere Way, Ruddington Fields Business Park, Ruddington, Nottinghamshire, NG11 6JS, United Kingdom

Nordic Drones Oy

Nordic Drones Oy on Suomen ensimmäinen ja johtava ammattikäyttöön tarkoitettujen multikoptereiden valmistaja, joka tarjoaa täydellisiä ratkaisuja tekniseen ilmakuvaukseen sekä kartoitus-, mittaus- ja tarkastustehtäviin. Yritys aloitti toimintansa vuonna 2011 ja muuttui osakeyhtiöksi vuonna 2013.

Nordic Drones Oy, Yrittäjäntie 3, 40950 Muurame

Quantum-Systems GmbH 

Vuonna 2015 perustettu Quantum-Systems GmbH on erikoistunut kehittämään ja valmistamaan siviilikäyttöön soveltuvia VTOL-laitteita, jotka pystyvät tehokkaasti nousemaan ja laskeutumaan pystysuoraan ilman ylimääräisiä apuvälineitä.  

www.quantum-systems.com

YellowScan

YellowScan suunnittelee, kehittää ja tuottaa drone-kuvasensorijärjestelmiä ammattilaisille kaikkialla maailmassa. Toiminnan taustalla on vankka UAV- ja LiDAR-asiantuntemus.

YellowScan, 1, Chemin du Fescau, 34980 Montferrier sur Lez, FRANCE

https://www.yellowscan.com/

Propeller Aerobotics 

Propeller Aerobotics Pty Ltd valmistaa droneen liittyviä apuvälineitä ja tarjoaa pilvipalveluohjelmistoja, joiden avulla dronekuvia voidaan käsitellä, mallintaa ja tarkastella. 

Propeller Aerobotics Pty Ltd // 251 Riley Street, Surry Hills, NSW, Australia

Drone Data Platform for Worksites

ikeGPS Limited

Yhdysvaltalainen 2004 perustettu teknologiayritys suunnittelee ja valmistaa maastossa käytettäviä mittausratkaisuja, jotka perustuvat laseriin, mobiilisovelluksiin sekä pilvipalveluihin.

www.ikegps.com

Terrasolid

Terrasolid Oy kehittää ohjelmistoja ja tarjoaa pistepilvikäsittelyalustan mobiilikartoituksella ja UAV:lla kerättyjen LiDAR-tietojen ja -kuvien käsittelyyn. 

www.terrasolid.com