UUTTA

TUKISIVUSTO

Tutustu Geotrimin uuteen tukisivustoon, jossa on käyttöoppaita ja ohjeita laitteista ja ohjelmistoista, vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin sekä linkkejä lisätietoon. 

Siirry tukisivustolle

Verkkokoulutusalusta käyttäjien tueksi

Verkkokoulutusalusta tarjoaa laite- ja ohjelmistokäyttäjille konkreettista apua ja hyödyllistä tietoa päivittäisen mittaustyön tueksi.

Verkkokoulutussivusto sisältää erilaisia kursseja ja oppimispolkuja omatoimiseen opiskeluun. Käyttäjä voi edetä sivulla omaan tahtiin, tarkistaa osaamistaan ja edetä alkeista vaativiin koulutusosioihin.

Sivustolla on saatavilla oppimismateriaaleja. Trimblen takymetrien ja GNSS-järjestelmien ja niihin liittyvien ohjelmistojen käyttäjille, ja  koulutussisältöä julkaistaan myös UAS-, laserkeilaus- ja mobiilikartoitusjärjestelmistä.

Koulutuksiin ilmoittautuminen tapahtuu tukisivustolta. Tarkista ennen ilmoittautumista mahdolliset Käyttöturva-, GT-Tuki tai ohjelmiston ylläpitosopimukset, joita yrityksellesi on tehty. 

Siirry tukisivustolle

Gt-Tuki – uusi tukipalvelu

GtTuki-palvelu varmistaa, että Geotrimin tekninen tuki on nopeasti käytettävissä. Palvelun tilanneet saavat laajemman taustatuen ja tukiringin.

GtTuki sisältää puhelimitse ja sähköpostitse annettavan tuen lisäksi etätuen laitteisiin sekä monipuoliset mobiili- ja webpalvelut, mm. suomenkielisiä koulutusvideoita sekä extranet-sivuston.

Etätuen avulla laitteen käyttäjää voidaan auttaa reaaliaikaisesti niin kentällä kuin toimistossakin. Etätukemme on aina läsnä mittaustapahtumassa, juuri silloin kuin sitä tarvitaan.

  • Tuki mittaustilanteisiin
  • Nopea palvelu ongelmatilanteissa
  • Käyttäjäystävällinen ja turvallinen etätuki
  • Reaaliaikainen tukipalveluteknologia mobiiliympäristöön
  • Käyttövarmuutta vaivattomasti

 

TEKNINEN TUKI: TRIMBLE GEOSPATIAL -JÄRJESTELMÄT

Kari Immonen
Tuki- ja koulutuspäällikkö

0207 510 634
kari.immonen (at) geotrim.fi

Ulf Fransman
Tekninen asiantuntija

0207 510 643
ulf.fransman (at) geotrim.fi

Tapio Kärkkäinen
Tekninen asiantuntija

0207 510 602
tapio.karkkainen (at) geotrim.fi

Lähetä viesti