Trimble RealWorks

Trimble RealWorks, versio 12.0

Trimble RealWorks-ohjelmistoon on julkaistu päivitetty versio, 12.0.

Pistepilvien käsittelyohjelmisto Trimble RealWorks tarjoaa tehokkaat työkalut pistepilvien rekisteröintiin, analysointiin, mallintamiseen ja parhaiden 3D-lopputuotteiden luomiseen laserkeilausaineistoista.

RealWorks on nyt uuden päivityksen myötä saatavilla myös SaaS-pohjaisena lisenssinä, jolloin kaikki päivitykset tulevat automaattisesti vuosimaksun myötä.

RealWorks 12.0-version uusia ominaisuuksia ja parannuksia ovat muun muassa:

  • Putkistojen mallinnus: Uusi työkalu putkien ja kokonaisten putkistojen luomiseen valitsemalla osakokonaisuuksia pistepilvestä, jotka ohjelma tunnistaa, mallintaa ja yhdistää putkilinjoiksi.
  • Liikkuvien objektien automaattinen segmentointi: ohjelma tunnistaa automaattisesti kohteet kuten autot tai ihmiset ja segmentoi ne liikuttelua varten. Toiminto soveltuu erityisesti onnettomuustutkintaan tai mallinnettujen kohteiden sovittamiseen ympäristöön.
  • Pinnan editointi: Mesh-editointityökalulla voidaan nyt lisätä viivasegmenttejä kokonaisten kolmioiden luomiseksi ja Mesh-mallin täydentämiseksi tai muokkaamiseksi.
  • Muunna projektiin tuodut kuvat ortokuviksi: Uusi työkalu muuntaa tuodut kuvat ortokuviksi, joita voidaan näyttää 3D-näkymässä.
  • Pistepilvien läpinäkyvyys: Uusi visualisointityökalu on lisätty mallien lähellä olevien pistepilvien läpinäkyvyyden säätämiseen.
  • Parannuksia ulkoasuun ja IFC-tiedostojen tiedonsiirtoon.

Vastaa