Spike mittaa etäisyyksiä ja pinta-aloja matkapuhelimen kuvista

(29.10.2020)

Geotrim Oy tuo myyntiin ikeGPS:n näppärän Spike-kuvamittauslaitteen. Spike on matkapuhelimeen liitettävä laserlaite etäisyyksien ja pinta-alojen mittaamiseksi valokuvista.

 

Spike on helppo kiinnittää matkapuhelimeen. Puhelin ja Spike yhdistetään keskenään Bluetoothin avulla. Kuvat saa tallennettua pilveen, jossa niitä voi käsitellä puhelimeen ladattavan suomenkielisen Spike by ikeGPS -mobiilisovelluksen kautta joko puhelimella tai pöytäkoneella.

Spiken avulla kuvista voi mitata pinta-aloja tai pituuksia tai kahden pisteen etäisyyksiä ottamalla kaksi valokuvaa samasta sijainnista tai käyttää laitetta laseretäisyysmittarina. Kuvasta mitattaessa tarkkuus on ±1 %, kahden pisteen etäisyyden mittauksessa ±3 % ja laseretäisyysmittauksessa ±5 cm. Kuviin saa liitettyä myös sijaintitiedon matkapuhelimen GPS:n avulla.

Spike toimii Android- ja Applen iOS-järjestelmissä. Laitteella on 2 vuoden takuu. Tuotteesta on saatavilla myös tablettiin liitettävä malli.

Spike soveltuu mittaustyökaluksi kun ei tarvita mm-tarkkuutta, esimerkiksi rakentamiseen työnjohdolle, rakennusvalvontaan, suunnittelijoille, konsulteille, tarjouslaskijoille, maalausliikkeille, valomainosyrityksille, kaikille, jotka mittaavat paljon etäisyyksiä ja pinta-aloja.

Spiken hinta on 595 € (alv 0 %). Tuote on tilattavissa Geotrimin verkkokaupasta ja suoraan myyjiltä.

Spike-verkkokaupassa

Valmistaja: ikeGPS

 

Vastaa