Uusi ProPoint-teknologialla varustettu Trimble R580 GNSS-vastaanotin

Trimble R580 GNSS-vastaanotin

Trimble on julkaissut syksyllä 2023 uuden GNSS-vastaanottimen, Trimble R580:n, joka tarjoaa kustannustehokkaat, erittäin tarkat ja luotettavat sijainnit geospatiaalisiin mittauksiin.

R580 on uusin tulokas Trimblen ProPoint® -teknologiaan perustuvassa GNSS-vastaanotinten sarjassa. Maanmittaustasoinen suorituskyky mahdollistaa maanmittaajille, kartoittajille ja GIS-paikkatiedon ammattilaisille nopean ja helpon cm-tasoisen, tuottavuutta lisäävän tiedonkeruun maastossa.  
 
Käytössä luotettavaksi todetulla Trimble ProPoint GNSS -tekniikalla pisteitä voi mitata haastavissa ympäristöissä, kuten peitteisissä maastoissa tai rakennusten vieressä, samalla kun Trimble EVEREST™ Plus -teknologia tunnistaa ja poistaa monitieheijastukset jolloin saavutetaan aiempaa parempi tarkkuus ja datan luotettavuus. Trimble Maxwell™ 7 -siruteknologia puolestaan tarjoaa nopean laskennan, häiriöiden poiston sekä seurannan kaikille saatavissa oleville GNSS-konstellaatioille. Tämä tuo paremman satelliittien saatavuuden sijaintien määrittelyyn erilaisissa ympäristöissä.   
 
R580 tarjoaa optimaaliset tulokset Trimnet-palvelun kanssa ja tarvittaessa se hyödyntää myös Trimblen RTX-korjausta nettiyhteyksien katkosten aikana, mikä merkitsee ajan säästöä, nopeuttaa mittausten valmistumista ja yksinkertaistaa työnkulkuja. Vastaanotin on yhdistettävissä kaikkien mobiililaitteiden ja useiden käyttöjärjestelmien ja -alustojen kanssa — Trimble maastotietokoneista älypuhelimiin ja tabletteihin. Sen voi kiinnittää sauvaan, ajoneuvoon tai reppuun. 
 
Yhdessä Trimble Access™ ja/ tai Trimble TerraFlex® -maasto-ohjelmistojen kanssa, Trimble R580 on helppokäyttöinen ja ketterä työkalu sijaintitiedon ammattimaiseen keräämiseen maastossa. 

Lisätietoa