Trimblen uusi IonoGuard-teknologia vähentää GNSS-signaalien häiriöitä

Trimblen uusi IonoGuard-teknologia parantaa GNSS-signaalien tarkkuutta, saatavuutta ja eheyttä.

Trimble IonoGuard™ -teknologia vähentää ionosfäärin häiriöitä paikannuksessa ja navigoinnissa minimoimalla säkenöintitasojen ja signaalien aiheuttamia vaikutuksia.

Auringon aktiivisuuden aiheuttamat ionosfäärin häiriöt saavuttavat huippunsa 11 vuoden välein ja seuraava aurinkosykli, ns. Solar Cycle 25, on voimakkaimmillaan 2024-2026. Ionosfäärin aktiivisuus vaikuttaa suoraan GNSS-signaalien laatuun erityisesti pohjoisilla leveysasteilla, kuten Suomessa, mikä voi johtaa paikannustarkkuuden heikkenemiseen.

IonoGuard on saatavana laiteohjelmistopäivityksenä Trimble ProPoint® GNSS-teknologiaan perustuville GNSS-vastaanottimille. Se hyödyntää Trimblen uusinta tekniikkaa signaalin seurannassa parantamaan paikannustarkkuutta haastavissa ympäristöissä, vähentää GNSS-signaalien katoamisen mahdollisuuksia ja parantaa signaalien tarkkuutta ja eheyttä.

IonoGuard on ilmainen ladattava ohjelmistopäivitys niille Trimblen geospatiaalisille ja OEM-GNSS-vastaanottimille, joilla on ylläpitosopimus voimassa ja jotka hyödyntävät ProPoint GNSS-teknologiaa.

Lisätietoa myyjiltä