Trimbleltä uusi GNSS-kämmenlaite GIS-paikkatiedon keruuseen

Trimble TDC150 -laite

Trimble on julkaissut uuden suorituskykyisen GNSS-kämmentietokoneen: Trimble® TDC150. Laite soveltuu monipuolisesti ominaisuustietojen keruuseen, tarkastuksiin ja omaisuuden hallinnointiin Android™-käyttöjärjestelmän ja käyttäjän valittavissa olevien sijaintitarkkuuksien (cm, 7/2, 30/30 ja m) ansiosta.

TDC150 sisältää edistykselliset GNSS-toiminnot. Laite on ergonominen ja kevyt. Maastokäyttöä helpottaa kirkas 5.3 tuuman auringonvalossa luettava näyttö ja pitkäkestoinen akku. Käyttölämpötila on poikkeuksellisen laaja -20°C…+60°C.

TDC150:ssä voi käyttää Googlen sovelluksia, paikkatietoammattilaisten maasto-ohjelmistoja, mm. Trimble Trimble Penmap®:iä, pilvipohjaista sovellusta, jolla on helppo kerätä piste-, viiva- tai aluemaista tietoa, sekä mahdollisuus liittää näihin ominaisuustietoa. Tuettuna ovat myös Trimble TerraFlex™ ja Esrin Collector for ArcGIS® -mobiilisovellus sekä selainpohjaiset sovellukset kuten Trimble Field User ja Trimble Utility Go tai muut vastaavat. Penmapin uutena toiminnallisuutena voidaan hyödyntää TDC150:n takakameraa virtuaalisauvana. Kameran kuvan avulla mittaaja voi varmistaa, että käsilaite on senttitarkasti kohdistettu mitattavan kohteen päälle.

Trimble TDC150 Tuotesivu

Vastaa