Trimblen Agri-tuotteiden jälleenmyynti siirtyy Suomessa Dataväxt Ab:lle/Lantmännen Oy:lle

Geotrim Oy ja Dataväxt Ab yhdessä Lantmännen Agro Oy:n kanssa ovat tehneet marraskuun lopussa liiketoimintajärjestelyitä, joissa Geotrim Oy luopuu Trimble Agri-tuotteiden jälleenmyynnistä Suomessa. Edustus siirtyy Dataväxt Ab:lle, jonka suurin omistaja on Lantmännen Ab.

Liiketoimintakaupan yhteydessä Geotrimin Agri-tuoteryhmän vastaava Tage Stam siirtyy samoihin tehtäviin Dataväxt AB:lle.

”Tällä järjestelyllä varmistetaan se, että maatalouden asiakkaat Suomessa saavat entistä laajempaa ja monipuolisempaa palvelua myös jatkossa”, toteaa Geotrim Oy:n toimitusjohtaja Timo Sääski. Geotrim Oy tarjoaa edelleen monipuoliset Trimnet-satelliittimittauskorjauspalvelut sekä Trimblen mittalaitepalvelut kuten esimerkiksi Spectra Precisionin taso- ja putkilaserit. Teemme jatkossa tiivistä yhteistyötä Dataväxt AB:n kanssa ja tarjoamme siirtymävaiheessa edelleen mm. asennus- ja huoltopalvelua.

”Olemme erittäin iloisia Geotrim Oy:n kanssa solmitusta sopimuksesta, jonka myötä Geotrim Oy voi panostaa ydinliiketoimintaansa, ja Dataväxt voi panostaa maatalousliiketoimintaan ja kehittää sitä Ruotsista ja Norjasta saadun kokemuksen avulla”, kertoo Dataväxt AB:n toimitusjohtaja Fredrik Djupmarker.

Myös Tage Stam näkee, että tästä uudesta järjestelystä hyötyvät kaikki ja ennen kaikkea asiakkaat. Liiketoimintakaupan myötä asiakkaille voidaan tarjota varsinaisten täsmäviljelylaitteiden lisäksi lisäarvoa Dataväxt Ab:n ohjelmistoratkaisuilla ja konsultointipalveluilla. Myös Lantmännenin valtakunnallinen myynti- ja huoltoverkosto pystyy tulevaisuudessa palvelemaan asiakkaita entistä paikallisemmin.

Lisätietoja kauppaan liittyvistä asioista:
Geotrim Oy, Timo Sääski (040 502 6666)
Dataväxt AB, Tage Stam (0406587035)

Vastaa