Webinaari 19.1.2021: Pistepilvien jatkokäsittely Terrasolid-ohjelmistolla

Pistepilvien jatkokäsittely Terrasolid-ohjelmistolla
ti 19.1.2021 klo 10-11

Geotrim Oy:n tarjonnassa on useita pistepilviä tuottavia teknologioita. MX9-mobiilikartoitusjärjestelmä, YellowScan UAV-keilain, GeoSLAM-käsikeilain sekä Trimble X7 -kolmijalkakeilain ovat esimerkkejä järjestelmistä, jotka tuottavat suuria tietomääriä lyhyessä ajassa. Pistepilvien jatkojalostaminen käyttökelpoisiksi lopputuotteiksi ja niiden analysointi vaatii kuitenkin siihen tarkoitukseen suunnitellun ohjelmiston.

Riippumatta käytetystä tiedonkeruutekniikasta suomalainen Terrasolid-ohjelmistopaketti tarjoaa monipuoliset työkalut mm. aineistojen laadun parantamiseen, 3D-vektorimallien tuottamiseen, piirteiden poimintaan, automaattiseen luokitteluun sekä maaston ja pistepilvien visualisointiin.

Geotrim Oy on Terrasolid-ohjelmistojen jälleenmyyjä ja tässä webinaarissa kerromme miten voit ohjelmistoa hyödyntää omassa organisaatiossasi laadukkaiden lopputuotteiden tuottamiseen esimerkiksi droonikäytössä.

Kerromme myös kampanjapaketista, jolla voit itse tutustua veloituksetta ohjelmiston käyttöön. Kampanjapakettiin liittyen tarjoamme myös tuki- ja koulutuspaketin ohjelmiston tehokkaaseen hyödyntämiseen.

Pistepilvien jatkokäsittely Terrasolid-ohjelmistolla

Maksuton webinaari
tiistaina 19.1.2021 klo 10-11

Panelistit: Tom Steffansson, Sakari Mäenpää ja Eero Vihavainen

Osallistu webinaariin tästä

Lähetämme rekisteröityneille sähköpostiin linkin, josta webinaariin pääsee osallistumaan.

Webinaariin kannattaa ilmoittautua, vaikka ei pääsisi osallistumaan, sillä lähetämme ilmoittautuneille jälkikäteen linkin webinaarinauhoitteeseen.