28.10.2020 Tuotejulkistus: Trinity F90+, pitkän kantaman VTOL-drone

Tervetuloa osallistumaan tuotejulkistukseen verkossa

Saksalaisen Quantum-Systemsin valmistama Trinity F90+ on kiinteäsiipinen drone, joka nousee ja laskeutuu pystysuoraan (VTOL), joten operointi ei siten vaadi yhtä paljon tilaa kuin perinteiset kiinteäsiipiset ratkaisut. Optimaalisen siipiprofiilin ansiosta Trinity kuluttaa matkalennossa vähän virtaa ja maksimi lentoaika onkin normaaliolosuhteissa vähintään 90 minuuttia.

Trinityn lentonopeus on parhaimmillaan 20 m/s ja pitkä lentoaika yhdistettynä suureen lentonopeuteen mahdollistaa satojen hehtaarien suuruisten alueiden kuvaamisen yhdellä lennolla. Trinity soveltuukin erityisen hyvin kaivannaisteollisuuden, maa- ja metsätalouden sekä geologian tarpeisiin.

Trinityn sensorivalikoima kattaa RGB-kamerat ortokuva- ja 3D-mallinnustarpeisiin sekä RedEdge-MX ja MicaSense Altum –multispektrikamerat maa- ja metsätaloussovelluksiin. Hyötykuormakotelo on kustomoitavissa, joten myös muita sensoreita voidaan käyttää hyötykuorman maksimipainon sallimissa rajoissa.

Osallistu webinaariin ja kuule lisää:

  • Trinity F90+ järjestelmästä
  • Operoinnista Trinity -järjestelmällä
  • Työnkulusta
  • Käyttösovelluksista

Maksuton verkkotapahtuma.
Tuotejulkistus: Trinity F90+, pitkän kantaman VTOL-drone
keskiviikkona 28.10.2020 klo 13:00 − 14:00

Esittäjät: Sakari Mäenpää ja Eero Vihavainen

Rekisteröidy tästä

Webinaariin kannattaa ilmoittautua, vaikka ei pääsisi osallistumaan, sillä lähetämme ilmoittautuneille jälkikäteen linkin webinaarinauhoitteeseen.