29.11.2023 Webinaari: Senttitarkka GNSS-paikannus kaikille: Trimble Catalyst käyttöön

Trimble Catalyst

Maksuton webinaari:  29.11.2023 klo 13-14

Trimble Catalyst on ohjelmistopohjainen GNSS-teknologia, jonka avulla jopa senttitarkka paikannus on kaikkien ulottuvilla. Edullinen Catalyst -antenni liitetään Android tai iOS -älylaitteeseen ja ostetaan haluttu tarkkuustaso määräajaksi (kuukausi/vuosi) tai tarvittaessa (on-demand).

Trimble Catalystin tarkka sijaintitieto korvaa älylaitteen oman sijaintitiedon, jota kaikki sovellukset pystyvät hyödyntämään. Mitään erityistä tukea tarkalle paikannukselle ei sovellukselta vaadita. Älylaitteeseen asennettava Trimble Mobile Manager huolehtii taustalla sijaintitiedon tarkentamisesta ja sen välittämisestä muiden sovellusten käyttöön.

Trimble Catalyst soveltuu erityisesti tarpeeseen, jossa tarkkaa sijaintitietoa tarvitaan projektiluonteisesti määräajaksi, tai suurille organisaatiolle, joilla on paljon maastohenkilöstöä, mutta tarkan sijaintitiedon tarve on satunnaista. Myös käyttötilanteet, joissa oma mobiilisovellus ei tue suoraan tarkkaa paikantamista, ovat ratkaistavissa Trimble Catalystin avulla.

Osallistu webinaariin ja kuulet lisää Trimble Catalyst -tekniikasta ja sen käyttömahdollisuuksista.

Panelistit: Sakari Mäenpää ja Juho Simonen

Rekisteröidy

Lähetämme rekisteröityneille sähköpostiin linkin, josta webinaariin pääsee osallistumaan.

Webinaariin kannattaa ilmoittautua, vaikka ei pääsisi osallistumaan, sillä webinaari nauhoitetaan ja tallenteen voi katsoa jälkikäteen.