Suuri näyttö. Isot ominaisuudet.

Trimble TSC7 -maastotietokone

yhdessä Trimble Access™ -maasto-ohjelmiston kanssa yhdistää tabletin ja kannettavan tehokkuuden sekä maastokestävyyden yhteen laitteeseen. Laite sisältää uusimman maastoteknologian ja tarjoaa kilpailukykyisiä etuja siihen miten mittaat maastossa.

Trimble TSC7 -videoita

Trimble TSC7-maastotietokoneen ominaisuuksia

Trimble R12i GNSS-vastaanotin ja TSC7-maastotietokone

Trimble TSC7 -maastotietokone ja Trimble R12i GNSS-vastaanotin.

Prosessointinopeus ja yhteensopivuus riittävät mihin tahansa tehtävään

Tehokas TSC7-maastotietokone sisältää uusimman version Trimble Access -maasto-ohjelmistosta, tehokkaan Intel Pentium CPU 4200 2.0 GHz -prosessorin ja paljon —8GB RAM/128 GB — tallennustilaa, jota voit laajentaa SDXC-kortilla. Laite hoitaa nopeasti isot projektit ja käsittelee 3D-dataa samalla kun olet maastossa.

Voit tehdä nopeasti päätöksiä, tarkistaa työt ennen konttorille paluuta ja toimittaa lopputuotteet asiakkaille entistä nopeammin.

Windows 10 -yhteensopivuus merkitsee saumatonta integraatiota olemassaolevaan taustajärjestelmään, joten voit käyttää mitä tahansa Trimblen tai kolmannen osapuolen ohjelmistoa, mukaanlukien Microsoft Officen sovelluksia, samalla kun teet maastossa töitä.

TSC7 on Verizon ja AT&T -sertifioitu, joten se tarjoaa täyden pääsyn Microsoftin Windows-kauppaan, lataa turvallisuuspäivitykset pitämään laitteet ja tiedot turvassa, ja koska Windows on laajasti ja yleisesti käytetty, ei edellytä juurikaan ylimääräistä käyttökoulutusta.

7 tuuman näyttö helpottaa ja muuttaa työskentelyä

Trimble TSC7 -maastotietokoneen iso näyttö tekee maastossa työskentelystä entistä tehokkaampaa. Suurta 1280 x 800 pikselin näyttöä on helppo lukea oletpa sitten vesi- tai lumisateessa tai häikäisevän kirkkaassa auringonpaisteessa. Työskentely monipuolistuu Trimble Accessin karttojen, videoiden ja lomakkeiden myötä. Laite tukee monikosketustoimintoja kun työskennellään ilman näyttökynää.

Trimble TSC7 Maastotietokone, kamerat

Monitoimiset kaksi kameraa

Voit lähettää ja vastaanottaa sähköpostia, pääset internetiin ja voit osallistua keskusteluihin kasvokkain esimerkiksi Skypen välityksellä, samalla kun olet maastossa. Tämä kaikki on mahdollista 7 tuuman näytön ja kahden kameran avulla — takana oleva kamera dokumentoi maastoa ja edessä olevalla kameralla kommunikoit. Takakamerassa on flash, edessä oleva tukee melua-vaimentavaa mikrofonia.

Trimble TSC7 Maastotietokone, valaistu näppäimistö

Taustavalaistu näppäimistö

TSC7:ssä onvalaistu aakkosnumeerinen näppäimistö, jonka saa QWERTY- tai ABCD-muodossa. Näppäimistön ansiosta tiedon syöttö on helppoa ja muotoilu on tehty siten, että laitetta on miellyttävä käyttää koko päivän. TSC7:ssä on kuusi toimintonäppäintä ja parannettu asettelu. Ja käyttäjien toivomuksesta siitä kuuluu klik, kun painat näppäintä  — saat palautteen ympäristöolosuhteista riippumatta, niin kylmässä kuin meluisassakin ympäristössä.

.

Trimble TSC7 Maastotietokone, akku

Lennossa vaihdettava akku

Kaikki osat Trimble TSC7:ssä on suunniteltu sitä silmällä pitäen että maastossa olisi helpompaa työskennellä. Näin on myös akun kohdalla. Ne ovat lennossa vaihdettavissa; vaihto kestää vain noin 30 sekuntia, etkä kadota yhteyttä mittauslaitteeseen missään vaiheessa. Akku pitää sinut myös ajan tasalla: kaksi LED-valoa näyttää kuinka paljon virtaa on jäljellä.

Trimble TSC7:ssä on monipuoliset tietoliikenneyhteydet

Tehokkaat yhteydet nopeaan ja tuottavaan tiedonkeruuseen

TSC7 yhdistyy Bluetooth®, Wi-Fi, ja 4G-modeemin tai robottiradion kautta. Toimistolla voit liittää laitteen USB 3.0 hubilla monitoreihin, näppäimistöihin ja LAN-verkkoihin. Et tarvitse kannettavaa maastossa.

Laite on kattava järjestelmä tämän päivän liikkuville työntekijöille. Käyttäjä voi hoitaa sähköpostit, videokonferenssit ja tehdä nopeat päätökset suoraan työmaalta käsin. Kaikki yhdellä laitteella.

Trimble TSC7 Maastotietokone, moduuli

Kaikki mitä tarvitset  joustavuuteen ja suorituskykyyn

TSC7 tarjoaa useita tapoja parantaa tuottavuutta. Toimisto-hub ja lisävarusteena saatava kaapeli mahdollistavat nopean tiedonsiirron maastotietokoneesta tietokoneelle. Voit helposti laajentaa laitteen käyttöä ja soveltuvuutta lisäämällä minkä tahansa Trimblen vaihdettavista Trimble EMPOWER-moduuleista. Valitset vain työhösi sopivan moduulin, kiinnität sen paikoilleen silloin kun tarvitset lisävarustetta. Kiinnitys tapahtuu parilla ruuvilla, joten vaihto sujuu lennossa ilman erillisten asennuspalvelujen tarvetta. Lisättävät moduulit ja toiminnot:

  • Robottiradio takymetrien,esim. Trimble S9, hallinnointiin.
  • Viivakoodilukija
  • Viivakoodi/RFID-lukija
  • GNSS-vastaanotin (alle metrin tarkkuus)

Käsittelet väsymättä

TSC7:n suunniteltaessa kehitettiin useita vaihtoehtoja ennen kuin valittiin tämä innovatiivinen, selkeä design. Kaksi ergonomista kahva-aluetta mahdollistaa helpon, turvallisen käsittelyn ja vähentää väsymistä silloin kun pidät laitetta toisessa kädessä ja toisessa kirjoitat tai kannat muuta laitetta. Rannetuet ovat helppoja käyttää ja lisäävät mukavuutta. Näyttökynälle on oma paikka laitteessa ja siinä on naru, jolla sen voi kiinnittää kummalle puolelle laitetta tahansa. Kallistettua näyttöä on helpompi katsella ja kallistus myös suojaa näyttöä, jos laite putoaa. Uusittu sauvakiinnike on nopea kiinnittää, irrottaa ja säilyttää.

Lisätietoa

Ominaisuudet

Trimble TSC7

Seurantatekniikka

Trimble 360

Kanavia

672

Ratkaisutyyppi

HD-GNSS

xFill

Kyllä

RTX

Kyllä

SurePoint

Kyllä

UHF-radio

Vastaanotto ja lähetys

Datamodeemi

Kyllä

WiFi

Kyllä

Bluetooth

Kyllä

Muisti

8 Gt

Antenni

Integroitu

Web-käyttöliittymä

Kyllä

Integroitu mittaus

Kyllä

GPS

Kyllä

Glonass

Kyllä

Galileo

Kyllä

SBAS

Kyllä

Akku

Yksi, irrotetettava

Maastoratkaisu

Trimble Access

Trimble Access

Maasto-ohjelmisto

Yhteensopiva:
Trimblen maastotietokoneet / GNSS-vastaanottimet / takymetrit / TDC600/650/ TDC6 /  UAS / TBC

Trimble SX12

Keilaintakymetri

Trimble S9 / S9 HP

Robottitakymetri

Trimble S7 

Robottitakymetri

Trimble S5

Robottitakymetri

Trimble R12i

GNSS-vastaanotin

Trimble R2

GNSS-vastaanotin

Trimble TSC7 -maastotietokoneeseen on saatavissa kattava valikoima varusteita. Tilaa kätevästi suoraan verkkokaupasta nopealla toimitusajalla.

Myynti: Mittaus ja kartoitus

ETELÄ-SUOMEN ALUE

Sakari Mäenpää
Myyntipäällikkö

0207 510 622
sakari.maenpaa (at) geotrim.fi

Juho Simonen
Myyntipäällikkö, Etelä-Suomi

0207 510 607
juho.simonen (at) geotrim.fi

–Vanhempainvapaalla 10/2024 asti–

Jarmo Koukkari
Myyntiedustaja, Etelä-Suomi

0207 510 624
jarmo.koukkari (at) geotrim.fi

Henna Kokkonen
Myynti-insinööri, Etelä-Suomi

0207 510 615
henna.kokkonen (at) geotrim.fi

Vanhempainvapaalla

Henrik Tiainen
Myyntiedustaja, Etelä-Suomi

0207 510 611 henrik.tiainen (at) geotrim.fi

Toni Kärkkäinen
Myyntiedustaja, Etelä-Suomi

0207 510 601 toni.karkkainen (at) geotrim.fi

KESKI- JA POHJOIS-SUOMEN ALUEET

Kari Tenhunen
Myyntipäällikkö, Keski- ja Pohjois-Suomi

0207 510 648
kari.tenhunen (at) geotrim.fi

Heikki Pelttari
Myynti-insinööri, Pohjois-Suomi

0207 510 640
heikki.pelttari (at) geotrim.fi

Vesa Saari
Myyntiedustaja, Keski- ja Pohjois-Suomi

0207 510 653
vesa.saari (at) geotrim.fi

Tom Steffansson
Myynti-insinööri, Mobiilikartoitus

020 7510 649

tom.steffansson (at) geotrim.fi

Jussi Koskinen
Myyntijohtaja

0207 510 620
jussi.koskinen (at) geotrim.fi

Lähetä viesti