UUTUUS Trimble SX12 -keilaintakymetri yhdistää innovatiivisen teknologian ja selkeät, helppokäyttöiset toiminnot. Säästät aikaa ja maksimoit tehokkuuden. Saat enemmän aikaan maastossa.

SX12

TALLENNA

helposti pisteitä, VISION™-kuvia ja pistepilveä käyttäen Trimble Access™  -ohjelmistoa ja SX12-keilaintakymetrin 3DM-etäisyysmittausteknologiaa.

prosessoi

pistepilvet sujuvasti Trimble Business Centerillä™ tai Trimble RealWorks® -ohjelmistolla, mikäli tarvitset edistyksellisempiä pistepilven prosessointityökaluja.

jaa

mittausaineistosi pilven yli käyttäen web-pohjaista Trimble Clarityä.

VOIT LUOTTAA

että laitteesi pysyy toimintakuntoisena, kun käytössäsi on Trimble-sertifioitu huolto ja laitetakuu.

PIENIN JA KIRKKAIN LASEROSOITIN

Vihreä, fokusoitava laserosoitin tuottaa halkaisijaltaan 6 mm kirkkaan säteen 100 metrin päässä. Voit siis merkitä tarkasti entistä pidemmällä etäisyydellä kojeesta

silmälle turvallinen

Tähtää, mittaa ja merkitsee vaivattomasti. Silmäturvallinen, mutta samalla hyvin erottuva laserosoitin.

laajenna toimintaasi

Lisää tuottavuutta maanalaisissa tunneleissa ja kaivosympäristöissä.

Boundary Surveying

Topo and Reflectorless Shots

Stakeout and Laser Pointer

Office Workflows

Scanning

Sovellusalueita

Maanmittaukset on nopea dokumentoida tehokkaalla tarkan mittauksen ja 3D-skannauksen (26 000 pistettä sekunnissa) yhdistelmällä. Rajojen, rakennusten ja työmaakohteiden sijainnit saadaan saumattomana prosessina. Toimistossa insinöörit voivat heti visualisoida työmaat ja niiden ympäristöjen kontekstin, mukaan lukien kulkuväylien ominaisuudet, häiritsevät elementit ja monimutkaiset rakenteet. Kun on aika renderöidä, CAD-teknikot voivat helposti tunnistaa ja poimia lisätietoa työmaan skannaustiedoista ja kuvista ilman kalliita uudelleenkäyntejä.

Pisteitä voi merkitä ja mitata helposti jopa yöllä poikkeuksellisen hyvin näkyvän laserosoittimen avulla. Trimble® Access ™ -palvelun avulla skannauksia voi verrata vertailupintaan, kuten vaakasuoraan lattiaan, kaltevaan tai pystysuoraan seinään tai sylinteriin. Väritettyjä pistepilviä voi käyttää tunnistamaan pinnan epäsäännöllisyydet välittömästi ja sen jälkeen korjattavat kohteet voi merkitä maastoon laserosoittimen avulla.

Pisteiden mittaus ja 3D-skannaus yhdellä tehokkaalla laitteella. Tee ensin tunneleiden ja kaivosten kiintopistemerkintä pultteja varten käyttäen ultrakirkasta, tehokasta laseria ja sen jälkeen voit tallentaa georeferoidun pistepilvidatan laserkeilaamalla. Tarkkuus ja nopeus lisääntyvät mitattaessa tilavuuksia tai vertailtaessa ylilouhintaa tai räjäytyksiä.

Trimblen webinaari 10.3.2021

Webinar – Tunnel Surveying, Improved: Digging into the Trimble SX12, Trimble Access, and TBC

Improve safety and reduce costs by avoiding road closures and keeping surveyors out of harm’s way. Efficiently scan road corridors and intersection details such as roadway surfaces, overhead power lines and lane markings. Capture flow-lines, manholes, and right-of-way monumentation with prism observations, then use Trimble Business Center’s automated tools to extract point features such as signs and pole attributes and 3D linework for curb and gutter. Incorporating detailed panorama imagery, provide site context like never before to improve deliverable quality and communications between you and your clients.

Turvallisuus paranee ja kustannukset pienenevät, kun tieväyliä ei tarvitse sulkea eikä mittaajien tarvitse kulkea autojen keskellä. Tieväylät ja -leikkausten yksityiskohdat, kuten tienpinnat, sähkölinjat ja kaistamerkinnät on tehokkainta laserkeilata. Katujen ojat, kaivot ja tiellä olevat muut merkit tallennetaan prisman havaintojen avulla ja toimistolla voi hyödyntää Trimble Business Centerin automatisoituja työkaluja kuten pistetoimintoa poimimaan tiekylttejä ja pylväitä sekä 3D-viivatyökalua jalkakäytäviä ja kouruja varten. Lopputuotteeseen voi sisällyttää yksityiskohtaiset panoraamakuvat työmaan havainnollistamiseksi visuaalisemmin kuin koskaan ennen. Tulosten laatu ja viestintä asiakkaille paranevat.

SX12:lla saadaan tallennettua monipuolinen, tarkka ja kattava siltojen, patojen, tunneleiden ja, monimutkaisten rakenteiden geometrinen ja visuaalinen dokumentaatio. Työskentely on ketterämpää ja nopeampaa as-built-rakenteiden,  kulkuväylien, muodonmuutosten seurannassa sekä jälkiasennussuunnitteluprojekteissa. Selkeiden tekniikoiden ja 600 metrin skannauskantaman ansiosta on helppo kerätä yksityiskohtaisia tietoja, myös suurista tai etäällä olevista rakenteista.

Lisätietoa

Videot
  • Introducing the Trimble SX12 Scanning Total Station
  • Boundary Surveying
  • Topo and Reflectorless Surveying
  • Stakeout and Laser Pointer
  • Office Workflows
  • Scanning
  • Overview of Survey Workflows

3D-keilainten vertailutaulukko

X7

TX6

TX8

SX12

Kantama 80 m 120 m 340 m 600 m
3D-pistetarkkuus @ 20 m 3,5 mm 3 mm 3 mm 2 mm
Kulmanlukutarkkuus 3" 1" 1" 0,5"
Tyyp. keilauksen kesto 4 mns 3 mns 2 mns 6 mns
Kuvat 3x10 MP 1 min täysi kupoli 10 MP 1 min täysi kupoli 10 MP 1 min täysi kupoli 3x8,1 MP 2,5 min täysi kupoli
Paino (sis. Akku) 5,8 kg 11,2 kg 11,2 kg 7,8 kg
Kalibrointi Automaattinen kalibrointi Vuosittain (huolto) Vuosittain (huolto) Manuaalinen maastokalibrointi Huollossa 2 vuoden välein
Tyyp. Työnkulku Rekisteröinti maastossa Tähys- tai pilvipohjainen rekisteröinti Tähys- tai pilvipohjainen rekisteröinti Mittaus
Maasto-ohjelmisto Trimble Perspective Laite Laite Trimble Access
Vakiotakuu 2 vuotta 1 vuosi 1 vuosi 2 vuotta

Kysy lisätietoja

Myynti: Mittaus ja kartoitus

Etelä-Suomen alue

Juho Simonen
Myyntipäällikkö, Etelä-Suomi

0207 510 607
juho.simonen (at) geotrim.fi

Tuomo Harjanne
Myyntiedustaja

0207 510 626
tuomo.harjanne (at) geotrim.fi

Jarmo Koukkari
Myyntiedustaja, Etelä-Suomi

0207 510 624
jarmo.koukkari (at) geotrim.fi

Henna Kokkonen
Myynti-insinööri, Etelä-Suomi

0207 510 615
henna.kokkonen (at) geotrim.fi

KESKI- JA POHJOIS-SUOMEN ALUEET

Kari Tenhunen
Myyntipäällikkö, Keski- ja Pohjois-Suomi

0207 510 648
kari.tenhunen (at) geotrim.fi

Heikki Pelttari
Myynti-insinööri, Pohjois-Suomi

0207 510 640
heikki.pelttari (at) geotrim.fi

Herkko Laine
Myynti-insinööri

0207 510 601
herkko.laine (at) geotrim.fi

Vesa Saari
Myyntiedustaja, Keski- ja Pohjois-Suomi

0207 510 653
vesa.saari (at) geotrim.fi

Ota yhteyttä


Sähköposti:
 info (at) geotrim.fi
Myymälä ja toimisto avoinna arkisin klo 8—16
Huolto avoinna arkisin klo 8—16 tai sopimuksen mukaan

Osoite:  Perintökuja 6, 01510 VANTAA

Lähetä viesti