Suunnittelu, dokumentointi ja omaisuuden hallinta

BuildingPoint Finland

BuildingPoint Finland on Geotrim Oy:n ja Trimble Solutions Oy:n yhteistyökonsepti.

Tavoitteenamme on edistää Suomen rakennusalaa tuomalla maailman johtavat Trimblen laite- ja ohjelmistoratkaisut rakennusprojektin kaikkiin vaiheisiin, suunnittelupöydältä rakentamiseen ja ylläpitoon.

BuildingPoint Finland
Trimble TSC7 Maastotietokone

Maanmittaus, kartoitus

Trimblen GNSS-järjestelmät ja takymetrit rakennustyömaiden luotettavaan kartoitukseen, mittaamiseen ja monitorointiin. 

GNSS-järjestelmät Takymetrit

3D Pistepilvet

Käsiskannerit ja maalaserkeilaimet 3D-pistepilvien tuotantoon ja mallintamiseen. 

Laserkeilaimet
Trimble SiteVision -laite

AR-järjestelmä

Trimble SiteVisionin avulla talojen 3D-malleja voi tarkastella rakennusympäristössä.  SiteVisionin avulla 3D-mallin voi helposti sijoittaa todelliseen ympäristöön ja visualisoida suunnitelmaa samalla kun kävelee rakennuspaikalla. 

AR-järjestelmä

3D-virtuaaliesitykset

Matterport Pro2 3D-kameralla saadaan tuotettua 3D-virtuaaliesitys, nukkekotinäkymä ja pohjakuva yhdellä kuvauskerralla. Virtuaalinen 3D-malli soveltuu talonrakennusvaiheiden dokumentointiin ja erinomainen työkalu projektissa mukana olevien keskinäiseen tiedonvälitykseen.

Matterport 3D-kamerat

Ilmakuvaus

GeoDrone-multikopteri, Trinity Pro eVTOL ja drone-käyttöön soveltuvat laserkeilaimet, kamerat sekä ohjelmistot rakennusten ilmakuvakartoitukseen. UAS on nopea, helppokäyttöinen ratkaisu mittaukseen, mallinnukseen ja visualisointiin.

UAS-kartoitus

Talonrakennuslaserit

Näkyvän säteen rakennuslaserit

Spectra Precisionin rakennuslaserit tasojen korkeuserojen ja linjojen sekä suorakulmien mittaamiseen. Käyttökohteita ovat mm. alakatto- ja väliseinämittaukset, 90 asteen kulmamittaukset, pitkien etäisyyksien linjaustyöt sekä salaojien ja lattiavalujen kallistusmittaukset.

Rakennuslaserit

Piste- ja viivalaserit

Spectran viivalaserit suunnan, pystysuoruuden ja suorakulmien mittaamiseen näkyvän säteen avulla.  

Piste- ja viivalaserit

Tasolaserit

Spectran tasolaserit korkeuserojen mittaamiseen. Käyttökohteita ovat mm. talonpohjien rakentaminen, piharakentaminen, valutyöt sekä muut työmaan tasojen ja korkeuserojen mittaukset.

Tasolaserit