RTK-tarkkuus koneohjaukseen kaikille työkoneille

Trimnet MC Infra tarjoaa tasalaatuiset ja yhdenmukaiset tulokset kaikkialla Suomessa nopeasti ja vaivattomasti. Et tarvitse työmaalle erillistä tukiasemaa.

Kun käytössäsi on koneohjausjärjestelmä ja mallipohjainen suunnittelujärjestelmä, näet ohjaamossa koneohjausjärjestelmän näytöltä koneeseen asennettujen antureiden ja satelliittivastaanotinten avulla kauhan ja terän xyz-sijainnit suhteessa toteutettavaan kolmiulotteiseen malliin. Normaalisti GNSS-sijainti vaihtelee ilman korjausta useista kymmenistä senteistä metreihin, mutta cm-tarkkuuteen päästään, kun satelliittidatasta korjataan virheet pois Trimnet MC Infra -palvelun avulla.

KAIKILLE KONEILLE: KAIVINKONEILLE… PUSKUTRAKTOREILLE… TIEHÖYLILLE…JYRSIMILLE… PORAVAUNUILLE… PAALUTUSKONEILLE… PYÖRÄKUORMAAJILLE… TIIVISTYSKONEILLE… RUOPPAAJILLE…

Näin helposti saat palvelun käyttöösi:

Saat palvelun tunnukset työkoneellesi Geotrimiltä, kun tilaat palvelun. Syötä tunnukset koneohjausjärjestelmääsi tai pyydä laitetukea tekemään se, niin saat palvelun heti käyttöösi.

Avaa esite klikkaamalla

Pyydä tarjous Trimnet-palvelusta

Kerro mihin laitteeseen tarvitset satelliittipaikannuksen korjauspalvelua, niin saat räätälöidyn tarjouksen Trimnet-palvelusta, joka sopii parhaiten juuri sinun laitteeseesi ja käyttötarpeisiisi.


  Yhteyshenkilöt: Trimnet VRS -palvelu

  SEPPO TÖTTERSTRÖM
  Tuotepäällikkö

  0207 510 631
  seppo.totterstrom (at) geotrim.fi

  Jouni Ojanperä
  Myynti-insinööri, Trimnet

  0207 510 655
  jouni.ojanpera (at) geotrim.fi

  Oskari Tuominen
  Myyntiedustaja

  0207 510 657
  oskari.tuominen (at) geotrim.fi