GeoDrone7

GeoDrone on maanmittauksen, kartoituksen sekä metsä- ja maatalouden sovelluksiin tarkoitettu kuvauskopteri, joka tarjoaa nopean ja helppokäyttöisen ratkaisun mittaukseen, mallinnukseen ja visualisointiin.

Kokoluokkansa ylivoimaisin lentoaika

GeoDrone 7:lla on markkinoiden pisin lentoaika, jopa 74 minuuttia. Pitkä lentoaika mahdollistaa jopa 100 hehtaarin kokoisen alueen ortokuvaamisen yhdellä lennolla pikselikoon ollessa 3 cm ja sivuttaispeiton 70 %.

GeoDronen tuottamasta datasta saadaan luotua mittatarkat ortokuvat, 3D-pistepilvet ja digitaaliset maastomallit maanmittaustasoisella tarkkuudella.

Lentopaino kuvauskunnossa on alkaen 4 kg. Yhdellä lennolla voidaan kartoittaa jopa yli 100 hehtaarin alue. 24 megapikselin järjestelmäkameralla 150 metrin korkeudesta kuvattaessa maapikselin koko on 3 cm.

Monipuolinen

GeoDrone on varustettavissa joustavasti eri käyttötarpeisiin. 24- ja 42-megapikselin RGB-kameran lisäksi vaihtoehtoina ovat hyper-, multispektri- ja lämpökamera sekä LiDAR-sensorit.

GeoDrone sisältää VideoDrone Ground Station -lennonsuunnitteluohjelman. Ohjelma toimii Windows-tietokoneissa. Varsinainen kuvauslento tapahtuu automaattisesti. Tietokone ei sisälly toimitukseen.

Suorituskykyinen

  • Lentoaika: jopa 74 min
  • Maksimi tuulirajat: 15 m/s
  • Kameran tarkkuus: 24-42 Mpx RGP
  • Maapikselin koko (GSD): 2-3 cm/pixel (150 m)
  • Kuvausalue yhdellä lennolla: jopa 100 hehtaaria

Kattava huolto lähellä asiakasta

Huolto- ja tukipalvelut ovat tavoitettavissa nopeasti ja helposti. Tuotteen elinkaarenhallintaan kuuluvat mm. lisälaiteintegroinnit, korjaus- ja huoltopalvelut sekä vanhempien koptereiden päivitysmahdollisuus uuteen tekniikkaan.

PPK

GeoDrone® PPK mahdollistaa kuvien tarkkaan sijaintiin perustuen tasalaatuisten, luotettavan ja mittatarkan aineiston tuottamisen.

Suljettu runkoratkaisu

Suljettu runko suojaa elektroniikkaa ja akkua sateelta, pölyltä ja pakkasen aiheuttamalta viimalta. Operoinnin riskit minimoitu..

Hiilikuiturakenne

Hiilikuiturakenne takaa erittäin kevyen ja kestävän rungon. Rungon osuus koneen painosta on alle 500 g ja tyypillinen lentopaino operoinnissa noin 5 kg.

KÄYTTÖKOHTEITA

Sovellusalueita

GeoDronen tuottamat viisto- ja ortokuvat ovat laajasti hyödynnettävissä maankäytön ja maanrakentamisen suunnitteluun, kaivosalueiden, avolouhosten sekä maatalouden peltokartoitukseen.

GeoDrone tuottaa erinomaisia viisto- ja nadiirikuvia, videoita ja still-kuvia. Se soveltuu parhaiten kooltaan kompaktien sekä vaikeapääsyisten ja vaarallisten kohteiden mittaamiseen, esimerkiksi onnettomuusalueiden visualisointiin.

Maanmittaussovelluksissa ilmakuva-aineisto sidotaan koordinaatistoon maastoon merkityillä pisteillä.

LOPPUTUOTTEITA

Ortokuvat, 3D-pistepilvet, digitaaliset maastomallit

GeoDronen tuottamista mittatarkoista ortokuvista voidaan mitata etäisyyksiä tai pinta-aloja sekä laskea kolmiulotteinen malli esimerkiksi sorakasojen ja turveaumojen tilavuuksien laskentaa varten. Teiden, siltojen ja rakentamisen suunnittelun tueksi ortokuvauksella saadaan tehtyä kolmiulotteinen malli maastosta.

Ortomosaiikista voi laskea mittatarkan 3D pistepilven sekä digitaalisen maastomallin.

Teknisiä tietoja

Rungon materiaali

Titaani ja hiilikuitu

Maksimi lentopaino

6,4 kg

Tyhjäpaino

2 kg

Akku

22,2 V, 16 Ah

Mitat

58 x 58 x 37 (cm) ilman potkureita

Sensorin vaihtoehdot

RGB, Thermal, Multispectral, Hyperspectral, LiDAR

Erilaisten sensorien integrointimahdollisuus

On

LED-valot

Superkirkkaat

Lennonsuunnitteluohjelmisto

Windowsille

Lisävaruste

PPK-moduuli

MYYNTI: LASERKEILAUS, MOBIILIKARTOITUS, UAS

Sakari Mäenpää
Myyntipäällikkö

0207 510 622
sakari.maenpaa (at) geotrim.fi

Tom Steffansson
Myynti-insinööri, Mobiilikartoitus

020 7510 649

tom.steffansson (at) geotrim.fi

Tommi Tikka
Myynti-insinööri, laserkeilaus, Matterport

0207 510 660
tommi.tikka (at) geotrim.fi

Kari Immonen
Tuki- ja koulutuspäällikkö

0207 510 634
kari.immonen (at) geotrim.fi

Lähetä viesti