Trimble 4D Control -ohjelmisto

Kattava monitorointi-ohjelmisto muutosten seurantaan.

Trimble® 4D Control™ (T4D) havaitsee automaattisesti muutokset ja kohteiden liikkumiset, ja auttaa ammattilaisia tekemään oikea-aikaisia päätöksiä.

Voit muokata optisia, GNSS- ja geoteknisiä antureita, hallita seurantatietoja, lisätä geodeettisia korjauksia, raportoida, visualisoida ja jakaa analyyseja projektin muiden sidosryhmien kanssa.

Sensoreiden hallinta ja datan integrointi: T4D integroi geospatiaalisten ja geoteknisten sensoreiden datan yhteen analyysiraporttiympäristöön.

Geodeettinen laskenta ja kohdistus: Takymetri- ja GNSS-datasta reaaliaikaiset ja jälkilasketut analyysit tarjoavat monipuolista tietoa monitoroitavan kohteen liikkumisesta.

Kattavat analyysit ja visualisointi: T4D tuottaa joustavasti ja tehokkaasti informaatiota päätöksentekoa varten tarjoamalla monipuolisia datan visualisoinnin vaihtoehtoja, muokattavia analyyseja ja reaaliaikaista, päivitettyä tietoa.

Hälytykset ja raportointi: Automaattinen aikataulutus ja havaintojen raportointi ja hälytykset varmistavat, että paikan päällä olevat sidosryhmät saavat tietoa ja voivat reagoida oikea-aikaisesti.

Lataa esitteitä

Kysy meiltä lisää monitoroinnista:

Kari Immonen
Tuki- ja koulutuspäällikkö

0207 510 634
kari.immonen (at) geotrim.fi

Tapio Kärkkäinen
Tekninen asiantuntija

0207 510 602
tapio.karkkainen (at) geotrim.fi