Trimble VISION -teknologialla varustettu ajoneuvokartoitusjärjestelmä, joka sisältää 360 asteen panoraamakamerat sekä GNSS- ja inertiamoduulit. Mobiilikartoitus kustannustehokkaasti.

Ominaisuuksia

Trimble MX7

Trimble MX7 Mobile Imaging System on nopea ja tehokas tapa kerätä tietoa ympäristöstä ja infraomaisuudesta, kuten silloista, rakennuksista, tiestöstä tai valaisinpylväistä. Helposti lähestyttävä Trimble MX7 on oivallinen tapa tutustua mobiilikartoituksen mahdollisuuksiin. Järjestelmä tuottaa 360° panoraamakuvia, joilta tarkan georeferoinnin ansiosta voidaan mitata koordinaatteja ja dimensioita sekä tallentaa ominaisuustietoa. Tiedot voidaan viedä erilaisiin paikkatietojärjestelmiin tai tietokantaan.

Viimeisin tekniikka

Trimble MX7 on ajoneuvoon asennettava fotogrammetrinen järjestelmä, jossa on kuusi 5 megapikselin kameraa sekä senttitarkka Trimble Applanix GNSS/Inertia -paikannusjärjestelmä. Trimble MX7 on helppo ja nopea ottaa käyttöön kaikenkokoisissa ajoneuvoissa ja 30 megapikselin kuva-aineiston tallennusta voidaan tehdä moottoritienopeuksilla. Laitetta operoidaan tabletilla tai tietokoneella intuitiivisella ja helppokäyttöisellä selainsovelluksella.

Monipuoliset käyttösovellukset

Järjestelmä soveltuu monipuolisesti erilaisiin dokumentoinnin, inventoinnin ja omaisuudenhallinnan tarpeisiin. Kaupunkiympäristössä MX7 soveltuu esimerkiksi täydennyskartoitukseen, liikennemerkkien inventointiin tai katunäkymien tallentamiseen ja verkostourakoitsijoille. 

Helppokäyttöiset ohjelmistot

Maastossa tallennettu kuva-aineisto jatkokäsitellään toimistolla Trimblen monipuolisilla ohjelmistoilla. Applanix PosPAC MMS-ohjelmistolla prosessoidaan ajoneuvon tarkka kulku-ura hyödyntämällä MX7:n GNSS ja inertiasensoreiden tallentamaa tietoa, joka korjataan senttiluokkaan Trimnet-tukiasemadatan avulla. Trimblen MX-ohjelmistolla hallitaan ja arkistoidaan kuva-aineistoa ja mitataan siitä koordinaattitietoa yhdessä käyttäjän määrittämän attribuuttitiedon kanssa. Aineisto voidaan myös julkaista webissä tai tallentaa suoraan paikkatietojärjestelmään.

Lataa ohjelmistoja

Lataa täältä Trimble eCognition, inpho
ja Land Mobile -ohjelmistot

Download Center

STARTTIPAKETTI

Kokeile mobiilikartoitusta riskittömästi. Starttipakettiin kuuluu laitevuokra, käyttökoulutus ja ohjelmisto määräajaksi. Soita ja kysy lisää:

0207 510 600

Yhteystiedot

Yhteyshenkilöt: Tietomallinnus

SAKARI MÄENPÄÄ
Tuotepäällikkö

040 7171 347
0207 510 622
sakari.maenpaa (at) geotrim.fi

TAPIO KÄRKKÄINEN
Myynti-insinööri

040 1621 030
0207 510 602
tapio.karkkainen (at) geotrim.fi

Kari Immonen
Tuotepäällikkö

040 0249 130
0207 510 634
kari.immonen (at) geotrim.fi

Tom Steffansson
Myynti

040 5178 917
0207 510 660
tom.steffansson (at) geotrim.fi

Ota yhteyttä


Sähköposti:
 info (at) geotrim.fi
Myymälä ja toimisto avoinna arkisin klo 8—16
Huolto avoinna arkisin klo 8—16 tai sopimuksen mukaan

Osoite:  Perintötie 2c, 01510 VANTAA

Lähetä viesti