Trimblen OEM GNSS tarjoaa GNSS-sijainnit cm-tarkkuudella useille eri sovelluksille, mm. metsä- ja meritoimialoille, maatalouteen, avolouhosten työkoneille, autonomisiin ajoneuvoihin…

OEM-tuoteryhmän GNSS-vastaanottimet on helppo liittää erilaisiin työkoneisiin ja ajoneuvoihin. Vastaanotin-moduulit tarjoavat käyttäjälle kaikki GPS, GLONASS, Galileo ja BeiDou -signaalit ja nopean cm-tasoisen RTK-alustuksen.

Trimble AX940/AX940i -antenni

Kompakti, helposti asennettava, kolmitaajuuksinen GNSS-älyantenni, jonka sulavasti muotoiltu kotelo sisältää integroidun vastaanottimen. 

AX940i-malli sisältää lisäksi sisäänrakennetut inertiasensorit sekä WiFi- ja Bluetooth-yhteydet. Antenni on suunniteltu sovellusalueille, joissa edellytetään jatkuvaa cm-tarkkuutta kompaktissa koossa. Integroimalla intertiasensorit samaan moduuliin tarkat sijainnit saadaan tuotettua kaikissa ympäristöissä. Vastaanotin soveltuu myös GNSS DGPS/RTK-tukiasemaksi.

Kattava GNSS-tuki

Tuetut järjestelmät: GPS, Galileo, GLONASS, BeiDou, QZSS ja NavIC.

Tarkkuutta ja suorituskykyä

Erittäin tarkat sijainnit ilman erillisiä tukiasemia tai puhelinmodeemia, käyttäen  Trimnet-palvelua sekä Trimble RTX™ -korjausta.

Sisäänrakennetut inertiasensorit (AX940i)

GNSS-havainnot tiiviisti integroituna RTK/RTX-paikannus- ja orientointilaitteille. Jatkuvat korkeatasoiset nopeat sijainnit erilaisille ajo-opastin ja -ohjausjärjestelmille.

Yhteydet

WiFi- ja Bluetooth-yhteydet langattomaan käyttöön ja ohjaukseen.

Trimble BX992-vastaanotin

Kaksitaajuuksinen vastaanotin, joka sisältää integroidun inertiaan perustuvan BD992-INS -paikannusjärjestelmän.

GNSS:n ja inertian integraatio

Lujatekoinen laite, joka tuottaa erittäin tarkat sijainnit ja asemoinnit kaikenlaisissa ympäristöissä samaan moduuliin integroitujen inertiasensoreiden ansiosta.

Trimble Maxwell 7 -teknologia

336 seurantakanavaa, Trimble Everest Plus™ -monitieheijastusten esto, edistyneet RF-taajuuksien valvonta/analysointi sekä testattu matalan korkeuden seurantateknologia.

Kestävät cm-tarkkuuden ratkaisut

Tarjoaa jatkuvat sijainnit alueilla, joissa on GNSS-esteitä sekä tuottaa korkeatasoiset sijainnin päivitykset ja orientointiratkaisut.

Joustavat RS232-, USB- ja Ethernet-liitännät

Mahdollistaa nopean tiedonsiirron ja konfiguroinnin www-selainten kautta.

Sakari Mäenpää
Myyntipäällikkö

0207 510 622
sakari.maenpaa (at) geotrim.fi

Lähetä viesti