Infran suunnittelu, dokumentointi ja omaisuuden hallinta

AR-järjestelmä ulkokäyttöön

Ulkokäyttöön soveltuva Trimble SiteVision -AR-järjestelmä, jonka avulla voi tarkastella geospatiaalista dataa yhdistettynä todelliseen maailmaan. Sijaintien visualisointi ja mittaus käyttäen GNSS:ää, EDM-menetelmää sekä lisättyä todellisuutta. SiteVision lisää työkohteen havainnollisuutta ja parantaa tuottavuutta.

Lue lisää
Trimble MX9 asennettuna auton katolle

Mobiilikartoitus

Trimblen ajoneuvokartoitusjärjestelmät teiden, rautateiden ja väylien kartoittamiseen, suunnitteluun, dokumentointiin ja omaisuuden hallintaan. Erittäin nopea ja tehokas menetelmä 3D-tiedonkeruuseen.

Lue lisää

UAS

GeoDrone-multikopteri, kiinteäsiipinen eVTOL Trinity sekä drone-käyttöön soveltuvat laserkeilaimet, kamerat sekä ohjelmistot infratyömaiden mittatarkkaan ilmakuvakartoitukseen.  UAS on nopea, helppokäyttöinen ratkaisu infrakohteiden mittaukseen, mallinnukseen ja visualisointiin.

Lue lisää
Trimble S9 -takymetri, monitorointi

Maanmittaus, kartoitus, laserkeilaus

Trimblen GNSS-järjestelmät ja takymetrit infran luotettavaan kartoitukseen, mittaamiseen ja monitorointiin. Trimblen laserkeilaimet 3D-pistepilvien tuottamiseen.

GNSS Takymetrit Laserkeilaimet
Trimble TDC650 -kämmenlaite

Paikkatieto

Kun on tarve kerätä nopeasti runsaasti ominaisuustietoa sisältävää tietoa tai paikantaa kohteita, Trimblen paikkatietolaitteet ja -ohjelmistot soveltuvat monipuolisesti infran tiedonkeruuseen ja dokumentointiin. 

Lue lisää

Koneautomaatio ja työmaan valvonta

Trimnet VRS MC Infra

Koneautomaatioon

Trimnet VRS MC Infra

Trimnet-palvelun ansiosta työmaalle ei tarvita erillistä omaa tukiasemaa, vaan Trimnet MC Infra -palvelu luo työkoneelle virtuaalisen tukiaseman kaikkialla Suomessa. Palvelu on yhteensopiva kaikkien koneohjausjärjestelmien kanssa. 

Trimnet VRS MC Infra on Suomen suosituin paikannuspalvelu maarakennusyritysten keskuudessa.

Lue lisää

Trimnet 7/2 -palvelu

Työmaan tarkistusmittauksiin ja -valvontaan

Trimnet 7/2 -palvelu sisältää VRS-korjauksen lisäksi GNSS-vastaanottimen. Ei vuokraa eikä lunastusmaksuja. Kaikki tarvittava sisältyy yhteen kätevään palvelusopimukseen, jonka voit hankkia haluamasi pituiseksi jaksoksi. Trimnet-palvelu sisältää HelpDesk, web- ja mobiilipalvelut ja on käytössä 24/7/365. 

Lue lisää

Lisätietoa infrarakentamisen erilaisista mittausratkaisuista saat myyjiltämme.

Maarakentaminen

Maarakennuslaserit

Spectra Precisionin maanrakennuslaserit kaltevuuksien mittaamiseen ja lasertason kallistukseen. Kattava valikoima yhteen ja kahteen suuntaan kallistettavia lasereita, kolmen suunnan monitoimilasereita sekä koneautomaatioon sopivia lasereita. 

Lue lisää

Putkilaserit

Spectran putkilaserit vesi- ja viemäriputkien asennustöihin sekä linjan ja kallistuksen määrittämiseen.  

Lue lisää

Tasolaserit

Spectran tasolaserit korkeuserojen mittaamiseen  ulkotöissä ja haasteellisissa sääolosuhteissa. Käyttökohteita ovat mm. talonpohjien rakentaminen, piharakentaminen, valutyöt, maanrakennustyöt sekä muut työmaan tasojen ja korkeuserojen mittaukset. 

Lue lisää

Konevastaanottimet

Spectran konevastaanottimet lasertason korkeuden ja kaivusyvyyden havainnoimiseen. Laitteet soveltuvat puskukoneisiin, tiehöyliin, salaojakoneisiin ja lanoihin terän korkeuden määrittämiseen.

Lue lisää