Seuraa

Koulutus

Varmista oman ja mittaushenkilökuntasi ammattitaito ja tuottavuus. Järjestämme monipuolisesti erilaisia koulutustilaisuuksia, joiden avulla saat laitteiden ominaisuuksista ja ohjelmistoista täyden hyödyn irti. Ajan tasalla oleva tietotaito parantaa kilpailukykyäsi ja takaa menestymisen projekteissasi.

Pätevät, Trimblen sertifioimat kouluttajamme omaavat korkean tason osaamisen ja perehtyneisyyden Trimblen laitetekniikoihin ja järjestelmiin. Sertifiointi on todistus erinomaisesta asiantuntemuksestamme ja merkitsee sitä, että saat parhaan mahdollisen osaamisen laitteiden hallintaan ja alan uusimpiin teknologioihin.


Laitekoulutus

Laitetoimituksen yhteydessä annamme käyttöopastuksen henkilökohtaisesti tai ryhmille.


Täsmäkoulutus

Tarvittaessa asiakkaalle järjestetään räätälöityä koulutusta asiakkaan erityistarpeiden ja sovellusalueiden mukaisesti. Osallistujien määrä voi vaihdella yhdestä useisiin kymmeniin.


Käyttäjäpäivät

Kerran vuodessa järjestettävät käyttäjäpäivämme ovat jo legendaarinen perinne, joka yhdistää tehokkaan koulutuksen ja käyttäjien verkostoitumisen, sekä tarjoaa osallistujille suuntaviivoja tulevaisuuden laite- ja ohjelmistokehityksen hyödyntämiseen. Odotettu tapahtuma kokoaa vuosittain 250-300 kävijää.


Sertifioitu koulutus

Sertifioitu koulutus on Trimblen valvomaa mittaajan koulutusta, josta saa suorituksen päätteeksi Trimblen myöntämän todistuksen. Koulutuksen läpikäynyt henkilö osaa todistettavasti käyttää Trimblen laitteita oikealla ja tuottavalla tavalla. Sertifioidut työntekijät ovat erinomainen meriitti yritykselle tilanteessa kuin tilanteessa.


Trimble Knowledge Network

Trimble tarjoaa laajoja tietopaketteja englanniksi omatoimisille opiskelijoille.
> Trimble Knowledge Network


Korkeatasoisen opetuksen lisäksi Geotrimillä on tarjota nykyaikaiset tilat ja tekniikka koulutusten järjestämiseksi. Tervetuloa koulutukseen!

 

Geotrimin palveluesite: