Seuraa

Tekninen myyjä

Etsimme

Mittauslaitteiden ja -järjestelmien TEKNINEN MYYJÄ rakentamisen maailmaan


Maailman johtavien teknisten mittauslaitteistojen ja -järjestelmien asiantuntija Geotrim Oy
etsii toimintansa kasvaessa ja uusien teknisten innovaatioiden mahdollistamana tiimiinsä uutta aktiivista ja tehokasta
B2B-myynnin tekijää luomaan ja kehittämään asiakassuhteita.

 

Tehtäväsi on kasvattaa Geotrim Oy:n edustamien tuotteiden asiantuntijana myyntiä erityisesti rakentamisteollisuuden alalla, sekä vahvistaa asemaamme olemassa olevilla asiakkailla.

Vastaat itsenäisesti asetettujen myyntitavoitteiden saavuttamisesta ja asiakassopimuksista hyödyntäen tukenasi olevia teknisiä syväosaajia. Viestit aktiivisesti kumppaneille ratkaisujen mahdollisuuksista ja hyödyistä heidän toimintansa kehittämiseen. Suunnittelet yhdessä kollegoiden kanssa myynti- ja markkinointitoimenpiteitä.

Arvostamme soveltuvaa kokemusta rakennusmittauksista, kykyä ratkaista asiakkaiden tarpeet ja tehdä kauppaa. Hyvä ymmärrys rakentamisen maailman toiminnasta tai luontainen halu ja kyky rakentaa sellainen on tärkeätä. Sinulla on kyky samaistua asiakkaiden liiketoimintaan ja ymmärtää niiden tarpeet. Tutkintoa oleellisempi on asenteesi.  Työssä tarvitset sujuvaa sähköisten työkalujen käyttöä, sekä suomen kielen lisäksi hyvää englannin kieltä.

Henkilönä olet oma-aloitteinen, määrätietoinen ja kehityskeskeinen, omaat hyvät yhteistyö-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Olet tiimipelaaja ja viihdyt itsenäisessä työssä yrittäjähenkisesti toimien. Sinulla on palava halua myydä asiakkaiden toiminnassa tarvitsemia tuotteita ja järjestelmiä mutkattomalla työskentelytavalla.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen tuotteisiin ja tehtävään, haastavan työn hyvässä tiimissä nopeasti kehittyvän teknologian eturintamassa, sekä kilpailukykyisen palkan. Tukikohtasi on Vantaan Aviapolisin alueella ja toimialueesi on pääsääntöisesti Etelä-Suomessa, joten työhön kuuluu osin myös matkustamista.

Oletko sinä uusi vastuullinen myynnin tekijä ja asiakkaiden tarpeen ratkaisija Geotrim Oy:n reiluun ja kehittyvään tiimiin?

Lähetä hakemuksesi ti 13.3.2018 mennessä www.badenochandclark.fi -sivujen kautta.
Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme seniorikonsultti Mika Palmio 0400 53 55 53.
Hae kuitenkin heti, haastattelemme jo hakuaikana!

Badenoch & Clark on kansainvälinen rekrytointi- ja suorahakuyritys, joka on keskittynyt korkean profiilin rekrytointeihin 13 maassa. Adecco Groupiin kuuluvan yrityksen ydinajatuksena on turvata sekä hakijoiden, että rekrytoivien yritysten menestys myös tulevaisuudessa. Tähän päästään tarjoamalla työnhakijoille heidän motivaatiota, osaamistaan ja kykyjään erinomaisesti vastaavia tehtäviä.