Avoimet työpaikat: Myynti-insinööri

Etsimme uuteen liiketoimintaan rakennusalaa ymmärtävää myyjää tai myyntihenkistä insinööriä.

BuildingPoint Finland toimii Trimblen talonrakentamisen tuotteiden ja ohjelmistojen jälleenmyyjänä. Myynnin lisäksi tarjoamme tuotteille huoltopalvelut sekä tuki- ja koulutuspalvelut. Rakentamisen alalla on suuria mahdollisuuksia kehittää ja tehostaa toimintaa esimerkiksi tietomallien, laserkeilauksen ja pistepilvien tai yhdistetyn todellisuuden avulla. Päämiehemme Trimble toimii edelläkävijänä näissä ratkaisuissa ja tarvitsemme nyt henkilön viemään näitä tuotteita asiakkaille luoden ja rakentaen samalla pitkäkestoisia asiakassuhteita.

BuildingPoint Finland toimii osana Geotrim Oy:tä. Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla, lähellä lentokenttää. Geotrimin tekemisen kulttuuri perustuu ajatukseen ”Vapaus antaa, mutta vastuu kantaa”. Geotrimin hyvä taloudellinen menestyminen ja pitkäkestoiset asiakassuhteet perustuvat luottamukseen ja asiantuntemukseen. Asiakkaamme tietävät, että meihin voi luottaa ja alan paras osaaminen löytyy meiltä. Kaikki eivät kuitenkaan ole valmiita asiantuntijoita alalla, joten sellaiseksi voi myös kasvaa, jos asennetta ja oppimiskykyä löytyy. Geotrimillä meitä on 35 henkeä ja teemme asioita yhdessä ja toisia arvostaen.

Mitä odotamme? Rakennusalaa on jollain tasolla tunnettava. Rakennusinsinöörin koulutus olisi suotavaa, mutta ei pakollista. Ymmärrät, miten talonrakentamisen ala toimii ja tiedät alan uusista teknologioista. Tiedät mikä on tietomalli ja tunnistat vähintään nimeltä suunnitteluohjelmistot kuten Tekla, AutoCad tai Revit ja olet mielellään jotain näistä käyttänyt. 3D-laserkeilauksen ja pistepilvien ymmärrys on eduksi. Näiden lisäksi uskallat mennä asiakkaiden luo ja pystyt toimimaan luontevasti asiakasyrityksen eri toimijoiden kanssa.

Tehtäviin kuuluu:

  • Myyntityö
  • Aktiivinen asiakassuhteiden hoito ja kehittäminen
  • Myynnin tukitoiminnot kuten tekninen tuki ja koulutuspalvelut asiakkaille
  • Uusien teknologioiden omaksuminen ja vieminen asiakkaille

Mitä tarjoamme:

  • Itsenäisen ja vastuullisen tehtävän, jonka kehittymiseen voit itse vaikuttaa
  • Vakavaraisen yrityksen taustalla, jossa ihmiset viihtyvät
  • Joustavan ja ketterän tekemisen kulttuurin
  • Mahdollisuuden kehittyä osaajaksi
  • Hyvät työsuhde-edut ja palkkauksen
  • Erinomaiset etätyömahdollisuudet

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.7.2021 mennessä: tuomas.anttila@buildingpointfinland.fi

Lisätietoja voit kysyä vapaasti: Tuomas Anttila, 044–7611 096

Tutustu BuildingPoint Finlandiin:

Vapaamuotoiset hakemukset 31.7.2021 mennessä:
tuomas.anttila@buildingpointfinland.fi

Vastaa