Verkkotapahtumia lokakuussa

Trimblen INTERGEO 2020 -sessiot 13.-15.10.2020

INTERGEO järjestetään tänä syksynä digitaalisesti 13.-15.10.2020. Trimble on mukana tapahtumassa omalla laajalla INTERGEO-ohjelmalla, johon kannattaa ehdottomasti tutustua.

Trimble mm. järjestää kolmen päivän aikana joka päivä joka tunti informatiivisia live-sessioita. Rekisteröidy mukaan, opi uutta ja osallistu esittämällä kysymyksiä Trimblen asiantuntijoille.

Voit rekisteröityä kaikkiin luentoihin tai vain haluamiisi sessioihin. Voit myös varata Trimblen omien tapahtumasivujen kautta henkilökohtaisen live-keskusteluajan joko Trimblen tiimin tai Geotrimin edustajan kanssa.

Tutustu luentoaiheisiin ja ohjelmaan etukäteen ja rekisteröidy. EXPO on maksuton.

Trimble INTERGEO 2020
SmartInfra2020-verkkotapahtuma 15.10.2020

Kuntatekniikka-lehti järjestää torstaina 15.10.2020 SmartInfra2020-verkkotapahtuman, jonka kohderyhmää ovat teknisen toimen ammattilaiset, päätöksentekijät ja palveluntarjoajat. Teemana on älyteknologian mahdollisuudet ja haasteet kuntatekniikan alalla. Geotrim on mukana kumppanina. Esittelymme on ohjelmassa klo 13.50,

Tapahtuma on maksuton.

SMARTINFRA2020
23.10.2020 Trimble Solutions Oy: Trimblen mittalaite- ja ohjelmistoteknologia työmaalla -webinaari

Trimble Solutions Oy järjestää perjantaina 23.10. klo 10 webinaarin: Trimblen mittalaite- ja ohjelmistoteknologia työmaalla

Webinaarissa luodaan katsaus Trimblen mittalaite- ja ohjelmistoteknologiaan työmaan mittauksen näkökulmasta. Webinaarissa Kari Immonen Geotrim Oy:ltä kertoo esimerkkejä uusimpien Trimble-tuotteiden käytöstä rakentamisen ympäristössä.

  • Käyttöesimerkkejä
    • mittauksista ennen rakentamista ja rakentamisen aikaisista tehtävistä
    • toteumamittauksista ja dokumentoinnista
    • pistepilven käyttämisestä toteuma-aineiston tuottamisessa
    • luovutuksen jälkeisistä huolto-, muutos- ja laajennustöistä
  • Trimble Connect -tiedonhallintaympäristöä mittausaineiston käsittelyn näkökulmasta

Webinaariin kannattaa ilmoittautua, vaikka ei pääsisi osallistumaan, sillä Trimble Solutions lähettää ilmoittautuneille jälkikäteen linkin webinaarinauhoitteeseen.

Webinaariin ilmoittautuminen