Trimble Business Centerin perusteet -koulutusohjelma 4-5/2020

Nyt on erinomainen tilaisuus oppia Trimble Business Center -toimisto-ohjelmiston perusteet maksuttomien koulutuswebinaariemme avulla. Webinaarisarja on 3-osainen ja kuhunkin webinaariin ilmoittaudutaan erikseen. Voit osallistua kaikkiin tai vain joihinkin – omien tarpeittesi mukaisesti.

Koulutuswebinaarit on saatavissa myös tallenteina.

Ilmoittaudu: osa 1  osa 2 

Osio 1 soveltuu Trimble Business Center (TBC) ohjelmiston aloittelevalle käyttäjälle sekä jonkin aikaa ohjelmistoa käyttäneelle.

Koulutuksessa käydään läpi ohjelmiston käyttöliittymän perusteet, käyttäjäkohtaiset asetukset, lisenssin sisällön ja päivitysten hallinta. Lisäksi perehdytään ohjelmiston valikoiden rakenteeseen ja muokkaukseen sekä ohjelmistoon liitettyjen työkalujen yleistä esittelyä.

Koulutus toimii pohjana tuleviin koulutuksiin ja siksi sitä voi suositella kaikille Trimble Business Center (TBC) ohjelman käyttäjille sekä ohjelmistosta kiinnostuneille.

Kouluttaja:

Osa 2

KOULUTUSWEBINAARI:
Trimble Business Centerin perusteet, osa 2
ma 20.4.2020 klo 12-13

Osan 1 suoritus toimii hyvänä pohjana tähän osioon. Koulutukseen voi osallistua myös ohjelmistoa jo jonkin aikaa käyttäneet.

Koulutus aloitetaan koodikirjaston määrittelyllä, jossa tehdään muutama lajikoodi kartoitusta varten huomioiden pistemäisten, viivamaisten ja aluemaisten kohteiden tärkeimpien asetusten tarpeet. Seuraavaksi lähdetään määrittämään TBC:n projektia ja malliprojektien luontia myöhempiä tarpeita varten. Koulutuksessa käydään läpi tiedonsiirron perusteet sekä yleisimmin käytetyt tiedostomuodot. Tuodaan käsittelyyn maastokartoituksessa kerättyä mittaustietoa ja käydään sen käsittelyä läpi koodikirjasto huomioiden.

Koulutus toimii pohjana tuleviin koulutuksiin ja sitä voi suositella ohjelmistoa jo jonkin aikaa käyttäneille sekä Osan 1 koulutuksen suorittaneille.

Kouluttaja:

Osa 3

KOULUTUSWEBINAARI:
Trimble Business Centerin perusteet, osa 3
ma 4.5.2020 klo 12-13

Tämä osio soveltuu Osat 1 ja 2 suorittaneille, perusasiat hallitsevalle ja ohjelmistoa jonkin aikaa käyttäneille.

TBC perusteiden Osassa 3 käydään läpi Trimble Connect oikeuksien ja kirjautumisen määrittely. Tuodaan tietoa Trimble Connectin projektista ja lähdetään käsittelemään aineistoa eteenpäin. Tuotu aineisto sisältää maastomallin kartoitusta, josta tehdään pintamallia sekä karttakuvaa jatkokäsittelyn tarpeisiin. Lopuksi viedään valmis aineisto seuraavaan vaiheeseen Trimble Connect projektiin yhteistyökumppanin haluamassa muodossa.

Kouluttaja:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *