Nappaa työmaaltasi kuva, jossa käytetään GNSS-laitetta (ja Trimnet-palvelua!) ja voita palkintoja!

VRS Suomessa 20-vuotta -juhlavuoden kunniaksi Geotrim järjestää kuvakilpailun.

Ota kamera esiin työmaalla ja nappaa kuva tilanteesta, jossa käytät VRS-palvelua. Maanmittaus, verkostot, kunta/kaupunki, ympäristö, arkeologia, infra… missä vain satelliittipaikannusta käytätkin. Voit osallistua kilpailuun millä tahansa laitteella: älykännykällä tai maastotietokoneella otetulla kuvalla/videon still-kuvalla. VRS20v-kuvakilpailussa ei kilpailla kameroiden hienoudella, vaan kuvan sisällöllä ja tunnelmalla! 

tähtipalkintoja tiedossa voittajille!

Pääpalkinto

Tähtien ja satelliittien perusteelliseen tarkkailuun: Sky-Watcher Skymax-102 -kaukoputki, arvo 422,00 €

Yleisön suosikki -palkinto:

Aloituspaketti tähti- (ja satelliitti)harrastukseen. Ota tähtitaivas haltuun planisfäärikartan, Tähdet-vuosikirjan ja hyvän Helios Naturesport-plus 7×50 -kiikarin avulla. Voiton arvo 150 €.

7 x Yllätyspalkinto:

Voitto: Tähtihetkiä elokuvateattereissa… VRS20v-leffalippuja arvotaan pitkin vuotta.

Näin osallistut

Kilpailuaika on 6.2.2020-31.8.2020.

Sähköpostitse

Lähetä kuva ja yhteystietosi sähköpostilla osoitteeseen:
kuvakilpailu@geotrim.fi 

Netissä

Lataa kuva ja yhteystietosi nettisivun kautta:

Lähetä kuva

Facebookissa

Julkaise kuva Facebook-tililläsi ja lisää #vrs20 ja @geotrim_oy.
Julkaisusi on oltava julkinen.

Instagramissa

Postaa kuva Instagram Storyssä ja lisää #vrs20 sekä tägää Geotrimin tilille.
Julkaisun on oltava julkinen.

 

VRS20 – Kuvakilpailun säännöt

Osallistumalla kuvakilpailuun hyväksyt kilpailun säännöt. Kilpailuun voi osallistua sähköpostitse, nettisivujen, Facebookin ja Instagramin kautta.

 1. Järjestäjä
  Geotrim Oy, Perintökuja 6 (Avia Line 2), 01510 Vantaa
 2. Kesto
  Kilpailu alkaa 6.2.2020 ja päättyy 4.9.2020.

 3. Kuka voi osallistua

  Kilpailuun voivat osallistua kaikki VRS-palvelua käyttävät organisaatiot ja niiden työntekijät. Geotrimin työntekijät ja heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua kilpailuun. Geotrim pidättää oikeuden todentaa osallistujat.

 4. Miten osallistua sähköpostitse tai internet-sivulla:

  Kilpailuun voi osallistua lähettämällä kuvan sähköpostitse osoitteeseen kuvakilpailu@geotrim.fi tai lataamalla kuvan tässä linkissä. Kuva saa olla maksimissaan 5 MB eikä kuvaan saa lisätä vesileimaa tai nimeä.

 5. Miten osallistua Instagramissa tai Facebookissa

  Kilpailuun voi osallistua postaamalla kuvan Instagramissa tai Facebookissa ja lisäämällä kuvaan hashtagin ”#vrs20” ja tagaamalla Geotrimin virallisen tilin ”@geotrimoy” julkaisuun.

 6. Arvonnan toteuttaminen ja palkinnot

  Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan pitkin vuotta yllätyspalkintona elokuvalippuja. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti tai Instagramin/Facebookin kautta. Raati valitsee kaikkien saapuneiden kuvien joukosta päävoittajan syyskuussa 2020. Lisäksi arvotaan yleisön suosikki -palkinto VRS20v-päivien yhteydessä. Voittajien tulee ilmoittautua kolmen arkipäivän kuluessa ilmoituksesta. Jos voittajaa ei tavoiteta, voitto arvotaan uudelleen. Päävoittaja julkaistaan ja voitto luovutetaan VRS20-vuotta juhlassa syyskuussa 2020. Geotrim ei vastaa palkintojen vastaanottamisen esteistä.

 7. Kuvien käyttöoikeus

  Osallistujalla tulee olla oikeus käyttämäänsä materiaaliin ja sen levittämiseen kotisivuillaan, sosiaalisessa mediassa ja esityksissään. Kuvat eivät saa loukata kenenkään tekijänoikeuksia tai muita immateriaalioikeuksia. Kuvan on oltava myös hyvän maun mukainen, aiheeseen liittyvä ja osallistujan vastuulla on, että kuvissa esiintyvät henkilöt ovat antaneet suostumuksensa julkaista kuvia. Geotrim pidättää oikeuden hylätä kilpailusta kuvat, jotka eivät täytä näitä kriteereitä. Geotrimillä on oikeus käyttää kuvakilpailun satoa markkinointimateriaaleissa, esimerkiksi verkkosivuilla. 

 8. Henkilötietojen käsittely

  Kuvakilpailun yhteydessä kerättyjä henkilötietoja käsitellään Geotrimin tietosuojaselosteen mukaisesti.

 9. Muut ehdot

  Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Arvonta ei ole Instagramin eikä Facebookin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima eikä kuvakilpailu millään tavalla liity Instagramiin eikä Facebookiin.