Seuraa

Sadonkorjuu

Trimblen integroidut ratkaisut parantavat satotuottoa.

Satokartoitus

Trimblen satokartoituksen avulla näet peltosi sadontuottokyvyn reaaliajassa. Näet heti puimurin ohjaamosta pellon sisäiset vaihtelut tarkasti ja järjestelmä laskee myös lohkokohtaiset satotasot. Trimblen järjestelmä sisältää ainutlaatuisen AutoCut™ ominaisuuden; järjestelmä tunnistaa automaattisesti kun liikutaan jo puidulla alueella. Tämä lisää entisestään järjestelmän tarkkuutta ja luotettavuutta, varmistaen tarkimmat mahdolliset tulokset. Satotiedot ja kartat on helppo siirtää Trimblen Farm Works -ohjelmistoon, jossa karttoja voi analysoida ja tulostaa tarkempaa tutkimista varten.

> Satokartoitusjärjestelmät


Automaattiohjausjärjestelmä

Trimblen automaattiohjausjärjestelmät vapauttavat kädet ohjaamisesta. Tuloksena on parempi työergonomia eikä ajaminen rasita, joten kerralla jaksaa tehdä töitä pitempään. Työn laatukaan ei kärsi illalla hämärässä tai yöllä pimeässä tehdyssä työssä. Automatiikka varmistaa että sinulla on aina koko pöydän leveydeltä puitavaa, eikä kiiloja synny keskelle peltoa.


Satotuoton analysointi

Trimblen järjestelmistä siirrät satotiedot työkoneesta langattomasti suoraan toimistoosi. Trimblen Farm Works -ohjelmistolla tarkastelet ja tulostat viljelykartat, tunnistat pellon ongelma-alueet, määrität parhaat siemenlajikkeet ja vertaat tämän hetken tietoja aiempiin tuloksiin ja luoda vedenhallintaa varten karttoja, joilla parannat satotuottoa seuraavalle vuodelle.

> FarmWorks-ohjelmistot