Seuraa

Kasvinsuojelu ja lannoitus

Täsmällisesti tehdyllä lannoituksella ja kasvinsuojelulla voidaan parantaa merkittävästi satotuottoa ja vähentää kuluja. Trimblen täsmäviljelyratkaisuilla voidaan ohjata kasvinsuojeluruiskua, lannoitelevitintä sekä muita työkoneita. Järjestelmä tallentaa tarkan aineiston levitetyistä aineista ja käsitellyistä alueista myöhempää analysointia varten. Trimblen ratkaisut ovat yhteensopivia useiden Suomen markkinoilla olevan konevalmistajan laitteiden kanssa.


GreenSeeker

GreenSeeker on levitysmäärien hallinta ja -satokartoitusjärjestelmä, jossa kasvuston terveyttä mitataan reaaliaikaisesti ruiskutuksen/levityksen aikana. GreenSeeker RT200 asennetaan kasvinsuojeluruiskuun tai lannoitelevittimeen. Järjestelmää ohjataan työkoneen ohjaamosta käsin FmX-näytöltä. GreenSeeker on tehokas ja tarkka menetelmä lannoitemäärien hallintaan. Järjestelmän avulla lannoite annostellaan reaaliajassa kasvuston terveyden mukaisesti.

> GreenSeekerTrimblen automaattiohjausjärjestelmät

Trimblen automaattiohjausjärjestelmät vapauttavat kädet ohjaamisesta. Tuloksena on parempi työergonomia eikä ajaminen rasita, joten kerralla jaksaa tehdä töitä pitempään. Työn laatukaan ei kärsi illalla hämärässä tai yöllä pimeässä tehdyssä työssä. Automatiikka varmistaa että koko pelto tulee käsiteltyä ilman kaksinkertaisen käsittelyn pelkoa.

> AutomaattiohjausjärjestelmätSatelliittipaikannus

Trimblen satelliittipaikannukseen perustuvilla ratkaisuilla saat levitettyä lannoitteet ja kasvinsuojeluaineet juuri oikeaan kohtaan, sinne missä aineita tarvitaan. Säästät materiaalikustannuksia, voit vähentää lannoitteiden määrää ja silti parannat sadon tuottavuutta ja säästät luontoa. 

> Trimnet Agri VRS -palvelut