Seuraa

Trimbleltä uusi TSC7 -maastotietokone ja uudet ominaisuudet Trimble Access -maasto-ohjelmistoon

TSC7 front hand on

Trimble® TSC7 -maastotietokone yhdessä uuden Trimble Access™ 2018- maasto-ohjelmistoversion kanssa merkitsee maastotiedonkeruun uutta sukupolvea.

Asiakkaiden palautteen pohjalta suunniteltu Trimble TSC7 tarjoaa tehokkaita parannuksia maastoon, tablettien käyttömukavuuden, fyysisen näppäimistön ja auringonvalossa selkeästi luettavan 7 tuuman kosketusnäytön, joka tukee pyyhkäisyjä ja napautuksia. Kohteita voi zoomata, vierittää ja valita näytöstä erittäin helposti. Edessä ja takana olevat kamerat mahdollistavat videokonferenssit. HD-videot ja kuvat tuovat lisäarvoa niin dataan kuin asiakkaillekin.  

Käyttöjärjestelmänä on tehokas Windows® 10 Professional, joka yhdessä Intel Pentium 64-bittisen prosessorin kanssa tarjoaa tehokkaan tiedonhallinnan ja toimisto-ohjelmistojen käytön. Ergonominen muotoilu, IP68-kestävyysluokitus ja valinnaiset käyttäjien vaihdettavat moduulit tekevät TSC7:stä joustavan ratkaisun erilaisiin mittaustarpeisiin.

Uusi versio Access-ohjelmistosta

TSC7:n lisäksi Trimble on julkaissut uuden version alan johtavasta maasto-ohjelmistosta Trimble Access™:sta. Uusi käyttöliittymä tuo tehokkaat graafiset ominaisuudet ja parannetut työnkulut. Entistä helppokäyttöisemmät valikot ja näytön navigoinnit on muokattu TSC7:n kosketusnäyttöä ja laskentatehoa varten. Ohjelmisto tarjoaa työnkulut yleismittaamiseen, teiden, tunnelien ja verkostojen mittaamiseen.

Access 2018 integroituu Trimble Sync Manager™ -sovelluksen kanssa, mikä mahdollistaa pilvipohjaisen tiedonhallinnan maaston ja toimiston välillä. Mittaajat voivat heti aloittaa työskentelyn, kun työt, joissa on valmiiksi dxf-taustakartat ja csv-tiedostot, latautuvat suoraan laitteelle pilvipalvelusta. Sync Manager integroituu saumattomasti myös Trimble Business Center -ohjelmistojen kanssa ja on yhteensopiva alan muiden ohjelmistoalustojen kanssa.

Lue lisää