Seuraa

Vihreää valoa rakentamiseen – Spectralta uusia vihreän säteen sisärakennuslasereita

LT58G App Ninety Degree

Spectra Precision on julkaissut kuusi vihreän näkyvän säteen sisärakennuslaseria: LP51G-pistelaserin, LT20G-viivalaserin, LT52G-yhdistelmälaserin, LT58G-moniviivalaserin, HV302G-rakennuslaserin ja jo aiemmin keväällä julkaistun QML800G-merkintäjärjestelmän.

Kaikki Spectran uudet laserit ovat varustettu vihreän säteen laserdiodilla, jonka säde näkyy jopa neljä kertaa punaista laseria pidemmältä etäisyydeltä. Käytännössä tehosäde näkyy työmaaolosuhteissa 20 – 40 m etäisyydelle. LT52G- ja LT58G-mallien laserviivoja voi käyttää myös vastaanottimen avulla. Vakiovarusteena toimitettava ladattava akku säästää paristojen hankintakuluissa ja työskentely voi jatkua keskeytyksettä latauksen aikana. Alan tarkin, +-0,2mm @ 1m tarkkuus yhdistettynä pudotuksen kestävään (1 m) rakenteeseen ja 3 vuoden takuuseen varmistavat toimivuuden pitkälle tulevaisuuteen.

Spectra Precisionin lasereita maahantuo ja myy Geotrim Oy, puh. 0207 510 600, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Verkkokauppa: shop.geotrim.fi

Lisätietoa: LP51G-pistelaser

Lisätietoa: LT20G-viivalaser

Lisätietoa: LT52G-yhdistelmälaser

Lisätietoa: LT58G-moniviivalaser

Lisätietoa: HV302G-rakennuslaser

Lisätietoa: QML800G-merkintäjärjestelmä