Seuraa

YellowScanin ja Geotrimin jälleenmyyntisopimus SuomeenMontpellier, Ranska, 11.12.2017— YellowScan ja Geotrim ovat tehneet jälleenmyyntisopimuksen YellowScanin tuotteiden maahantuonnista ja myynnistä Suomessa. Geotrim on Trimblen geospatiaalisten ratkaisujen maahantuoja Suomessa ja omaa pitkän kokemuksen ilmakuvaus- ja UAV-tekniikoista.

Sopimus laajentaa YellowScanin tuotteiden kattavuutta Skandinaviassa.  

UAV yhdessä LiDAR-tekniikoiden kanssa tunnetaan nykyään yhtenä tehokkaimmista ja luotettavimmista menetelmistä hankkia ilmakuvaamalla 3D-pistepilviä. Helppokäyttöisinä ja joustavina UAV:hen tarkoitetut LiDARit tarjoavat käyttäjille mahdollisuuden luoda muutamassa minuutissa heti lennon jälkeen georeferoidun ja käyttövalmiin pistepilven, jota voi hyödyntää useissa eri sovelluksissa mukaan lukien alustavat mittaukset laajoja rakennustyömaita varten, väyläkartoitukset, tilavuusmittaukset, erittäin tarkat topografiset mittaukset, rakenteiden tarkastusmittaukset, geologia, metsäsovellukset, arkeologia ja monet muut sovellukset.

YellowScanin ratkaisut sisältävät uusimman “VX” LiDARin, jolla päästään 1 cm:n tarkkuuteen jopa vain 100 metrin korkeudelta, “SURVEYOR” LiDARin, joka on maailman kevyin ja siksi myös eniten käytetty silloin kun paino ja lentoaika merkitsevät sekä “MAPPER II:n”, joka on paras ratkaisu metsäsovelluksiin ja pienen budjetin projekteihin. Kaikki  YellowScanin tuotteet käyttävät  Applanixin (Trimblen yritys) IMUa suuren tarkkuuden saavuttamiseksi.

"Matalien korkeuksien 3D LiDAR -skannauksen yhdistäminen UAV:hen tekee ilmakuvaustuoteportfoliostamme täydellisen kokonaisuuden. Olemme jo aiemmin tarjonneet maanpäällisiä, mobiileja ja sisätilojen geospatiaalisia laserkeilausratkaisuja asiakkaille, ja nyt he voivat tehdä kattavasti mittauksia myös ilmasta käsin. Esittelimme helppokäyttöiset YellowScanin ratkaisut äskettäin Paikkatietomarkkinoilla, ja ne saivat laajan kiinnostuksen asiakkaidemme ja kilpailijoidemme laitteita käyttävien keskuudessa. Olemme innokkaita tuomaan järjestelmät Q1 2018 alkaen Suomeen, jossa on vahvaa kokemusta LiDAR-tekniikoista”, kertoi Timo Sääski, Geotrimin toimitusjohtaja. "Olemme iloisia voidessamme lisätä YellowScanin ainutlaatuiset UAV LiDAR-ratkaisut ilmakuvakartoitusratkaisuihimme."

"YellowScanin tiimi on innoissaan sopimuksesta," totesi Pierre d´Hautville, Yellowscanin toimitusjohtaja. "Se että Geotrimissä nähdään UAV LiDAR -järjestelmien tärkeys geospatiaalisissa kuvaussovelluksissa, tarkoittaa että alalla ollaan aidosti valmiita uuteen teknologiaan. Olemme innostuneita siitä, kuinka UAV-LiDAR voi muuttaa käsityksiä 3D-datan hankkimisesta. Kyse ei ole pelkästään tarkkuudesta ja virheettömyydestä, vaan myös tehokkaammista ja nopeammista prosesseista päivittäisessä työssä. Olemme hyvin halukkaita aloittamaan yhteistyön Geotrimin kanssa, joka on asiantunteva ja tunnettu toimija Suomessa. Geotrimin kokemus Applanix-teknologiasta nopeuttaa yhteistyötä ja tuotteiden esilletuloa Suomessa, ja UAV LiDAR omaksutaan varmasti nopeasti käyttöön ammattilaisten keskuudessa."

 

 

 

Yellowscan

YellowScan

Vuodesta 2012, YellowScan on suunnitellut ja tarjonnut maailman tarkimpia, kompakteimpia, kevyimpiä ja helppokäyttöisimpiä kaukokartoitusratkaisuja maanmittaus- ja kartoitusalalle. Perustuen tuotekehittäjien pitkään käytännön kokemukseen YellowScan on rakentanut luotettavan valikoiman UAV LiDAR -tuotteita nopeaan maastokartoitukseen, joka sisältää 3D-pistepilviaineiston sekä siihen liittyvän prosessointiohjelmiston. Tekemällä teknologiasta helposti saatavaa niin hinnoittelultaan kuin helppokäyttöisyydeltään YellowScan haluaa nostaa mittaus- ja kartoitusalan uudelle tehokkuuden tasolle. 

Lisätietoa: www.yellowscan.fr

Geotrim

Geotrim on Suomen johtava maan- ja rakennusmittaukseen, GNSS-paikannukseen, paikkatietoon, maataloussovelluksiin ja geospatiaaliseen toimintaan erikoistunut kokonaisratkaisuja tuottava yritys. Geotrim on alan teknologiajohtajan Trimblen tuotteiden maahantuoja ja valtuutettu jälleenmyyjä. Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja ja palveluja eri toimialoille, niin julkiselle kuin yksityisellekin sektorille. Vuonna 2001 perustettu Geotrim on kymmenessä vuodessa kasvanut alan ylivoimaiseksi markkinajohtajaksi Suomessa. Tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme menestymään ja lisäämään tuotantotehokkuuttaan tarjoamalla järjestelmiä, jotka ovat luotettavia, tarkkoja ja tuottavat virheettömiä lopputuloksia. Lähtökohtanamme on asiakkaidemme toiminnan ja paikallisten erikoisvaatimusten hyvä tunteminen.

Lisätietoa: www.geotrim.fi