Seuraa

Trimbleltä tehokas uutuus: T10-maastotabletti

 

 

Trimble T10 SX10 tiedote

Intergeossa syksyllä 2017 julkaistu Trimble® T10 on kestävä, erittäin suorituskykyinen maastotabletti maanmittaus- ja paikkatietosovelluksiin. Trimble T10 tarjoaa kannettavien tietokoneiden laskentatehon tablettikoossa.

T10 soveltuu suurien tietoerien, kuten pistepilvien, kuvien ja karttojen käsittelyyn. Laitteen alustana on Windows® 10 ja se sisältää tehokkaan Intel® 6th Generation Core™ i7 -prosessorin, joten T10:llä voi käsitellä vaivattomasti maasto- ja toimistosovelluksia, mm. Trimble Access™:n TerraFlex™:n ja Trimble Business Centerin dataa.

Tabletissa on auringon valossa helposti luettava 10,1 tuuman näyttö, IP65-suojaus, sisäänrakennettu GNSS-vastaanotin reaaliaikaista tarkkuutta varten sekä integroidut langattomat yhteydet, mm. WiFi ja 4G LTE sekä Cirronet-radio kontrolloimaan Trimblen S-sarjan takymetrejä ja Trimble SX10 -keilaintakymetriä. Vakioakun lisäksi voi valita lennossa vaihdettavat pitkäkestoiset Li-Ion akut. Saatavilla on kolme mallia, jotka kaikki tukevat GPS, GLONASS ja BeiDou -satelliittikonstellaatioita sekä SBAS-järjestelmää. 

Lisätietoja: Geotrim Oy, puh. 0207 510 600