Seuraa

Trimblen 3D-laserkeilausvalikoima laajeni

TX6 TX8(22.11.2016) Trimblen uusi TX6-laserkeilain sekä päivitetty TX8-keilain sisältävät täysin integroidun HDR (High Dynamic Range) -kameran sekä WiFi-etäohjauksen.

Molemmat keilaimet perustuvat pulssietäisyysmittaukseen (time-of-flight), joka yhdistyy Trimblen edistyneisiin signaalin ja 3D-tiedon käsittelyn prosesseihin.

Trimble TX6 on keskikokoluokan 3D-laserkeilausratkaisu yksityiskohtaisen tiedon tallentamiseen nopeasti. Laite mittaa 500 000 pistettä sekunnissa ja tekee tiheät keilaukset 5 minuutissa. TX6 soveltuu esimerkiksi as-built-tarkastuksiin, sähkö- ja vesiverkkojen dokumentointiin, BIM-sovelluksiin sekä yleisesti rakentamisen laatu- ja turvallisuuskontrollointiin.

HDR-kameralla päivitetty TX8 sisältää pidemmän kantaman ja soveltuu organisaatioille, jotka tarvitsevat monipuolisempia toimintoja tai tekevät mittauksia useilla eri sovellusalueilla.

Trimblen RealWorks®-ohjelmiston avulla saaduista pistepilvistä tuotetaan korkealaatuiset lopputuotteet, jotka voi liittää CAD-ohjelmistoihin tai Trimblen SketchUp ja EdgeWise-ohjelmistoihin.