Seuraa

Täysin uusi hybridi ratkaisu mittaamiseen: Trimble SX10

(21.10.2016)

Trimble SX10 Keilaintakymetri

Trimble SX10 Trimble® SX10 on maailman ensimmäinen mittausalan ammattilaisille suunniteltu hybridiratkaisu, joka tarjoaa mittaajille täysin uuden menetelmän lisätä tuottavuutta päivittäisissä projekteissa.

Trimblen patentoidulla teknologialla varustettu SX10 tuottaa erittäin tarkan pistepilviaineiston, 26 600 pistettä sekunnissa 600 metrin kantamalla. 3D-keilaukset on nyt helppo sisällyttää osaksi päivittäisiä mittausta. Laitetta ohjataan multikamerajärjestelmällä, jonka ansiosta tarkat takymetrin orientoinnit ja kohdistukset tehdään tabletin näytöltä. SX10 lisää merkittävästi tuottavuutta mm. tie-, väylä- ja kaupunkimittauksessa, tilavuusmäärittelyssä ja rakentamisen as-built -tarkastuksissa.

Kaikki maastotoiminnot tehdään tutulla Trimble Access -ohjelmistolla. VISION-kuvien, pistepilvien ja mittaustiedon käsittely tehdään toimistolla Trimble Business Center -ohjelmistolla. TBC:n uusiin ominaisuuksiin kuuluu parannettu pistepilvien hallinta, automatisoitu piirreirrotus ja vienti CAD- ja GIS-tiedostomuotoihin.

Trimble® SX10 sisältää 3D-laserkeilaimen, edistyneen Trimble VISION™ -kuvateknologian sekä erittäin tarkan robottitakymetrin yhdessä laitteessa. Aito hybridiratkaisu tarjoaa maanmittausalan ammattilaisille uudenlaista suorituskykyä niin perinteiseen mittaamiseen kuin vaativaan 3D-mallintamiseenkin.