Seuraa

Trimbleltä kevyempi versio CFX-750 -ajouraopastimesta

Trimbleltä kevyempi versio CFX-750 -ajouraopastimesta

CFX750Täsmäviljelyn aloittaminen on nyt entistäkin helpompaa. Satelliittipaikannustekniikkaa hyödyntävä Trimble® CFX-750™ LITE -ajouraopastin on kevennetty versio Suomen suosituimmasta opastimesta, CFX-750:stä. Yksinkertainen valikkorakenne ja edullinen hinta tekevät laitteesta helpommin lähestyttävän niille, jotka eivät vielä ole ottaneet käyttöön täsmäviljelytekniikkaa.

CFX-750 LITE:n perusversion voi tarvittaessa päivittää täysille CFX-750 -ominaisuuksille, jolloin hyödynnettävissä ovat monipuoliset lisäominaisuudet määrä- ja lohkoautomaatioista Autopilot™-automaattiohjaukseen.

CFX-750 LITE tarjoaa hyvän tarkkuuden ajourille, sillä kaikki GLONASS-signaalit ovat käytettävissä vakiona. Laite tukee myös Trimblen RangePoint™ RTX-korjaussignaalia. Laitteeseen on saatavissa cm-tarkkuus. Parhaimpaan tarkkuuteen päästään käyttämällä Geotrimin tarjoamaa Trimnet AgriVRS-palvelua.

Vakiona LITE-versioon saa myös ulkoisen maalauksen kytkennän, jolloin maalaustoiminnon aloitus ja lopetus tapahtuvat automaattisesti. Automaattiohjauksen lisäksi laitteeseen voi päivittää Field-IQ -työlaiteohjauksen sekä VRA-täsmäviljelytoiminnot. Näillä päivityksillä voidaan automatisoida esimerkiksi kasvinsuojeluruiskun tai lannoitelevittimen toiminta. Automaattiohjauksen avulla käyttäjä voi hyödyntää EZ-Steer®, EZ-Pilot® ja Autopilot -ohjausjärjestelmiä sekä kartoitustoimintoja.

Lisätietoja: Tage Stam, puh. 040 658 7035