Seuraa

Trimble laajensi geospatiaalisten tuotteiden valikoimaa

Uudet ratkaisut lisäävät tehokkuutta ja selkeyttävät mittauksen työnkulkuja

Trimble on julkistanut sekä laajennuksia olemassaoleviin tuotteisiin että uusia tuotteita mittaajille, insinööreille ja kartoitusalan ammattilaisille. Tuoteuudistukset sisältävät uusia takymetrimalleja, uuden GNSS-vastaanottimen ja uusia ominaisuuksia maasto- ja toimisto-ohjelmistoihin. Uudistukset säästävät aikaa ja kuluja, yksinkertaistavat työnkulkuja ja tuottavat korkealaatuisia geospatiaalisia lopputuotteita laajasti monilla eri sovellusalueilla.

Kolme uutta robottitakymetriä

Uudet takymetrit — Trimble® S5, S7 ja S9 — parantavat projektien tehokkuutta, tuottavuutta ja lopputuotteita. Ajan säästöä tuovat parannukset Trimble VISION™ -tekniikassa sekä SureScan™-tekniikka, joka sisältyy S7-takymetriin ja optiona S9-takymetriin sekä kaikissa vakiona oleva DR Plus™ -elektroninen etäisyysmittaustekniikka. Kaikissa malleissa oleva Locate2Protect-tekniikka tuo turvaa varkaus- ja katoamistilanteita varten mahdollistamalla takymetrien sijainnin etäseurannan reaaliajassa Trimble InSphere™ Equipment Managerilla. Toimisto-ohjelmisto Trimble Business Centerissä on uutena ominaisuutena HDR-kuvien luominen takymetrillä kerätyistä kuvista. Uudella takymetrien editorilla maastotöitä voidaan tarkastella nopeasti ja luoda luotettavia lopputuotteita.

Uusia ominaisuuksia laserkeilaukseen

Trimblen TX8 3D -laserkeilain tarjoaa nyt entistä paremman tarkkuuden (1 mm) ja selkeät laitetoiminnot pitemmällä kantamalla mittaamiseen, joiden ansiosta korkeatasoiset, luotettavat tiedot voi kerätä maastosta entistä nopeammin. Trimble RealWorks® -ohjelmiston uusi versio 9.1.sisältää parannuksia työnkulkuihin mm. lattia-asennusten suunnittelussa, 3D-mallien luomisesta putkistoista sekä erilaisten säiliöiden tarkastamisessa ja raportointiominaisuuksissa.

Uusi GNSS-vastaanotin

Uusi Trimble R8s GNSS-vastaanotin ja päivitetty Trimble Access™ -maasto-ohjelmisto tarjoavat muokattavat ja laajennettavat asetukset. R8s-vastaanotin on joustavasti räätälöitävissä Accessin avulla eri mittaustarpeita vastaavaksi.

Uudet ratkaisut VISION-maailmaan

Trimble VISION-työnkulkuihin on tullut parannuksia. Esimerkiksi Trimble V10 Imaging Roverilla kerätyistä kuvista voi nyt Trimble Business Centerissä (TBC) luoda erittäin tiheän pistepilven lopputuotteita. Käyttäjät voivat myös nopeasti tuottaa 2D CAD- ja 3D-reaalimaailman malleja takymetrillä kerätyistä kuvista käyttämällä TBC:n ja SketchUp-ohjelmiston työnkulkuja.