Seuraa

Trimbleltä taskukokoinen GNSS-vastaanotin

Trimble R1 GNSS tuottaa erittäin tarkan sijainnin älypuhelimille ja tableteille

Trimble® R1 GNSS -vastaanotin on taskukokoinen, maastokelpoinen vastaanotin kaikille iOS ja Android -älypuhelimille ja tableteille sekä Windows® 7 ja 8.1 tietokoneille.  Älylaitteisiin yhdistettynä se korvaa laitteen oman paikannusteknologian tarkalla GNSS-sijaintitiedolla (Global Navigation Satellite System), joka mahdollistaa normaalien älylaitteiden käyttämisen ammattilaistasoiseen paikkatiedonkeruuseen.

Älylaitteiden kehittymisen myötä maastotyöntekijät keräävät paikkatietoa yhä useammin matkapuhelimilla ja tableteilla. Trimble R1 GNSS mahdollistaa paikkatiedonkeruun ja monipuoliset tarkistustehtävät älylaitteilla ilman investointia kalliimpiin GNSS-järjestelmiin.

R1 on kooltaan kompakti ja painaa vain 187 gr. Akku kestää koko työpäivän. Laite mahtuu taskuun, kulkee mukana vyöhön kiinnitettynä tai sen voi kiinnittää sauvaan. Vastaanotin integroituu Trimblen TerraFlex™, TerraSync™ ja Positions™ - paikkatieto-ohjelmistoihin ja sitä voidaan myös käyttää kaikkien älypuhelinsovellusten kanssa.

Trimble R1 GNSS tukee GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou ja QZSS -satelliittisignaaleja. Yhdessä Geotrimin tarjoaman VRS-palvelun kanssa laitteella päästään puolen metrin tarkkuuteen. Laite on yhteensopiva myös SBAS-korjauksen kanssa.

Trimble R1 GNSS-vastaanotin on saatavissa verkkokaupastamme.
Lisätietoja myynnistämme