Avoimet työpaikat

Etsimme nyt Vantaan toimipisteeseemme TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan rakennustuotteidemme myyntiryhmästä.

Toimit rakennustuotteista vastaavan myyntitiimimme esimiehenä liikkuen myös itse aktiivisesti asiakaskentällä. Toimit edustamiemme tuotteiden asiantuntijana käyden aktiivisesti tapaamassa sekä uusia että jo olemassa olevia asiakkaitamme. Asiakastyö on sinulle tärkeää – luot pitkäaikaisia asiakassuhteita ja koulutat asiakkaitasi tuotteiden käyttöön asiakasyrityksissä. Olet kiinnostunut toimialasta, uusista myyntimahdollisuuksista ja liiketoimintaprosessien kehittämisestä.

Myyntialueena on koko Suomi, mutta tehtävä vaatii matkustamisvalmiutta pääosin pääkaupunkiseudulla.   

Rakennusala on sinulle toimialana tuttu, ja asiakkaiden asiantunteva auttaminen ja heidän luottamuksensa voittaminen on sinulle mielekästä ja luontevaa. Haluat jatkuvasti oppia uutta ja pitää ammattitaitosi ajan tasalla. Olet työskennellyt aiemmin esim. rakennustyömaan vetäjänä tai rakennuskoneiden myynnin/vuokrauksen parissa. 

Sinulta löytyy ongelmanratkaisutaitoja ja pitkäjänteisyyttä. Sinulla on aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä ja ymmärrät tiimityön arvon. Sinulla on hyvät viestinnälliset taidot – myös englannin kielen taitosi on sujuvaa. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä erittäin laadukkaiden ja arvostettujen tuotteiden parissa. Alamme kasvunäkymät ovat erinomaiset, ja annamme avaimet sekä kehittymiseen että kehittämiseen. 

Meillä on hyvä henki ja tekemisen meininkiä – tervetuloa iloiseen ja asiantuntevaan joukkoomme!

Lisätietoa tehtävästä antaa Senior Consultant Heli Villa, heli.villa@fi.experis.com, p. 050 5703 680

Hae tehtävää 26.6.2019 mennessä.

Hae tehtävää