Seuraa
  • 1
  • 2

Ratkaisuja kartoittamiseen ilmasta käsin

UAV-kartoitus on jo osa tämän päivän normaaleja mittausrutiineja. Geotrim tarjoaa mittaajille sekä lennokki- että kopterivaihtoehdon.

GeoDrone laitekuva2GeoDrone X4L

GeoDrone X4L on uusi, suomalainen ortokopteri, jossa on vakaat lento-ominaisuudet ja joka tuottaa erittäin tarkkaa kuvaa. GeoDronen tuottamasta ortomosaiikista voidaan tuottaa mittatarkat 3D-pistepilvit ja digitaaliset maastomallit maanmittaustasoisella tarkkuudella. Laite on kehitetty maankäytön suunnittelun tarpeisiin, maanrakentamiseen ja esimerkiksi tilavuuksien nopeaan määrittämiseen, mutta käy myös kuvauskoptereiden perinteisiin sovelluksiin, kuten onnettomuustutkintaan tai pelastustoimintaan. GeoDrone tarjoaa nopean ja helppokäyttöisen ratkaisun visualisoida ja mallintaa monenlaisia kohteita. 

Lue lisää

SOVELLUKSIA:

  • icon Porvoon tuomiokirkon mallinnusprojekti


 

UX5Trimble UX5

Trimblen lennokkikartoitusjärjestelmä on kustannustehokas ja nopea tapa hankkia maastotietoa keskisuurilla alueilla. Kevyt miehittämätön Trimble UX5-lennokki pääsee turvallisesti mittaamaan ja kuvaamaan esimerkiksi vaarallisia kohteita kuten sortumavaara-alueita.

UAV lopputuoteJärjestelmä tuottaa aineistoa nopeasti ja on helppo ottaa käyttöön. Erityistä ilmailuasiantuntemusta ei tarvita: automaattinen ilmakuvaus hoitaa kaiken itse. Lentoa on kätevä ohjata ja seurata Trimblen Tablet PC-maastotietokoneella. UX5 on yhteensopiva Trimble Access -ilmakuvasovelluksen kanssa. Aineistojen käsittelyyn toimistossa soveltuu Trimble Business Center -ohjelmiston tehokas fotogrammetriamoduuli.

Lue lisää