Seuraa

8.11.2017 Flic:n Kaupunkimalliseminaari, Helsinki

FLIC järjestää Kaupunkimallit 2017 -asiantuntijaseminaarin Helsingin messukeskuksen Holiday Inn -hotellissa 8.11.2017 klo 9.00-17.00. Tilaisuus on vuorovaikutteinen ja jakautuu teemoihin, jotka käsittelevät kaupunkimallinnuksen vaikutuksia työtapoihin ja tuloksiin tietojen keruusta ja hallinnasta hyväksikäyttöön ja vuorovaikutukseen. Tietomallinnus muuttaa yhdyskuntarakentamisen prosesseja. Kehitys on nyt nopeaa ja erilaisista lähestymistavoista on edelläkävijöillä jo kokemuksia.

Seminaarin ajankohtaiset keynote-esitykset avaavat toimintaympäristön muutosta ja tulevaisuuden näköaloja kaupungistuvassa maailmassa. Päivän teemasessiot käsitellään paneelikeskusteluissa, joiden alustajina toimivat alan huippututkijat sekä eri kokoisia kuntia edustavat asiantuntijat. Panelisteina on edustajia sekä teknologiatoimittajista, että käyttäjistä.

http://flic.fi/tapahtuma/location-business-forum-2017-kaupunkimalliseminaari/


Geotrim on mukana Flicin toiminnassa.

Finnish Location Information Cluster on vuonna 2013 perustettu paikkatietoalan palveluyritysten yhteistyöelin. Tavoitteena on edistää alan yritysten toimintaedellytyksiä, varmistaa osaamisen kehittyminen, tukea yritysten kansainvälistymistä sekä selkeyttää julkisen sektorin ja yritysten roolijakoa alalla.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « 17.-18.1.2018 Geotrimin Käyttäjäpäivät, Helsinki